Social student till Riksbyggen

Social student till Riksbyggen

Riksbyggen söker en påhittig och social person till rollen som Bonumvärd. Vi söker en person som utvecklar och bibehåller relationer samt är duktig på att planera och utföra aktiviteter som roar andra. Här varvas arbetsuppgifter mellan att programmera kanaler på TVn och att anordna fikastunder till öppethus. Detta är en tjänst där du får chansen att ta vara på din kreativa sida samtidigt som du arbetar självständigt i en roll med mycket ansvar. Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Riksbyggen har utvecklat ett koncept kallat Bonum där de bygger upp 55+ boenden och det är där du ska vara Bonumvärd. Vår kund är en medlems- och intresseorganisation för bostadsrättsföreningar och finns belägna i Mölndal och Tuve, vilket är de boenden du kommer spendera mest tid på. Din utgångspunkt är dock Riksbyggens kontor vid Masthuggstorget.

Uppdraget kommer att pågå från början av februari fram till augusti på deltid två dagar i veckan. Primärt kommer du att arbeta tisdagar och torsdagar. Under februari kommer det dock finnas ett större behov och under ett par veckors tid önskar vi därför att du är tillgänglig för jobb upp mot fem dagar i veckan.

Du erbjuds
 • Ett extrajobb med fokus på sociala relationer
 • Ett jobb där du får utnyttja både din kreativa och din händiga sida vid sidan av studierna
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arrangera sociala aktiviteter och sprida engagemang hos de boende samt ansvara för öppet hos på de två boendena i Göteborg.
 • Vara behjälplig med tilläggstjänster exempelvis för de boende. Exempelvis utföra praktiska tjänster för boende, t.ex. uppsättning av tavlor eller byte av glödlampor samt enklare lokalvård eller reparationer.
 • Ta emot beställningar av exempelvis städhjälp och matinköp eller ta vidare frågor som dyker upp till berörda parter på Riksbyggen så som drifttekniker eller projektledare.
Vi söker dig som
 • Läser en eftergymnasial utbildning på minst 50%
 • Har tidigare erfarenhet av arbete på äldreboende
 • Är händig och kan hantera verktyg för enklare arbete i hemmet
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta de tidigare nämnda tiderna
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då detta kommer att användas i det vardagliga arbetet
 • Har B-körkort då resor mellan olika Bonum-byggnader krävs
Som person är du initiativtagande och gillar att konceptualisera samt utföra dina ideér. Du kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt och har ett öga för att se vad som behövs göras. Vidare har du lätt att med trygg hand skapa relationer med andra. Utöver detta är du prestigelös samt serviceinriktad då du gillar att hjälpa till med varierande uppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, primärt tisdagar och torsdagar
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.
Läs gärna mer om konceptet Bonum här.