Skulle du vilja du ha ett extrajobb i en studentpool inom lager och produktion?

Skulle du vilja du ha ett extrajobb i en studentpool inom lager och produktion?

Är du student vid Högskola, YH eller Universitet och vill dryga ut studentkassan i vår och sommar? Har du erfarenhet av att arbeta i produktion eller med lager och orderplock? Då är det dig vi söker! Just nu söker vi studenter till vår studentpool hos Jakobsdals Charkuteri!

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till vår studentpool för orderplock, lager och produktionsarbete för en kortare period hos Jakobsdals Charkuteri. Företaget lagerhåller och producerar svenska charkuteriprodukter med hög kvalitet till landets charkdiskar. Du kommer att vara en del av en arbetsplats med god stämning i företagets lokaler i Slakthuset. Dina arbetstider varierar enligt överenskommelse. Introduktion sker löpande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och initialt sträcka sig fram till sommaren. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, finns det möjlighet att bli förlängd på uppdraget och arbeta mer under sommaren.

Arbetsuppgifter

Som lager-, och eller produktionsmedarbetare kommer du arbeta i kylmiljö, med att plocka och packa beställningar av företagets charkprodukter, eller arbeta i produktionen. Detta tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal. Arbetet ställer höga krav på hygien då det innebär hantering av livsmedel.
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta minst två dagar i veckan vid sidan av dina studier, varav den ena dagen är tisdagar.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning, till exempel på universitet, högskola, eller yrkeshögskola
 • Kan vara tillgänglig för att arbeta minst två dagar i veckan, varav den ena dagen tisdagar. Du är även tillgänglig för jobb under ledigheter.
 • Kan arbeta deltid både dag-, och kvällsskift
 • Är stresstålig och har god samarbetsförmåga
 • Kan hantera fläsk-, och nötkött
 • Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet, där kommunikation är viktigt för rätt utfört arbete
Det är meriterande om du
 • Har jobbat inom någon typ av produktion och/eller erfarenhet av liknande arbete
 • Har truckkort
För att axla rollen har du god samarbetsförmåga och är en lagspelare. Du behöver vara stresstålig då det stundtals är hög arbetsbelastning. Därtill är du noggrann då det är vid stor vikt att exempelvis produkterna packas rätt efter givna beställningar. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel i kylmiljö, ser du inga problem med att jobba i sådana förhållanden.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, krav är att du måste ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två dagar i veckan, varav den ena dagen gärna tisdagar.
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jakobsdals Charkuteris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se