Servicetekniker till Electrolux i Göteborg!

Servicetekniker till Electrolux i Göteborg!

Visst har du någon gång känt irritation när en av dina vitvaror strular?
Vad som kan få dig på bättre humör är om en tekniker kliver in genom dörren med ett leende på läpparna och förstår just Ditt behov! Serviceteknikerna hos Electrolux erbjuder den bästa kundupplevelsen för just Dig när din produkt krånglar i hemmet. Ta nu chansen och bli en del av deras växande team!

Information om uppdraget

Electrolux grundades 1919 och firar i år 100-års jubileum! Just nu befinner de sig i en spännande tillväxtfas varför vi på Academic Work söker efter servicetekniker, med inriktning vitvaror, som vill bidra med kvalitet och hög kundnöjdhet!

Som servicetekniker präglas dina dagar av att serva medmänniskor och produkter. För att underlätta din vardag och ge dig största möjlighet att kunna fokusera på din expertis blir du tilldelad en dedikerad koordinator som sköter tidsbokningar av jobb. Du får även stöttning och hjälp av de på kontoret som sorterar och packar "dagslådor" med allt material som du behöver för dagen.

Du kommer att ingå i ett hjärtligt och stöttande team på 18 personer. Din arbetsdag börjar på kontoret med en varm kopp kaffe där du går igenom dagens jobb och hämtar upp din "dagslåda". Dina kontaktytor blir dels de kunder du hjälper, som kan vara allt ifrån företag, privatpersoner och bostadsbolag men också Electrolux q-tekniker och lagerpersonal som kan stötta när du stöter på komplicerade problem eller då du behöver beställa material.

I början får du lära känna dina kollegor, bli utbildad i Electrolux produkter och ta del av ett introduktionsprogram som säkerställer att du får rätt förutsättningar för att trivas och lyckas i din roll. Vidare erbjuder Electrolux kontinuerliga utbildningar för att du även på sikt ska kunna utvecklas i din roll.

En tidigare servicetekniker beskriver rollen så här:
- "Det roligaste med rollen är att den ena dagen aldrig är den andra lik och att den känns så fri. Det är exempelvis en väldig bekräftelse när du lyckas hjälpa en kund med sin spis dagarna innan julafton".

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Electrolux.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra felsökningar och reparationer
 • Vägleda kunderna i vilka åtgärder som bör tas i respektive fall
Du kommer ta ansvar för dina egna processer, vilket omfattar hela kedjan från genomförande till utvärdering. Därmed är det alltid upp till dig att säkerställa att det som ska göras under arbetsdagen också hinns med.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är genuint intresserad av el och service och som alltid prioriterar kundens nöjdhet.
 • Har avklarad gymnasieutbildning med inriktning el alternativt flera års arbetslivserfarenhet
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i båda tal och skrift, då kundkontakt sker på båda språken
Det är meriterande om du har dokumenterad kylerfarenhet, men detta är inget krav. Det är också ett stort plus om du har elbehörighet. Har du ingen behörighet kommer du behöva göra ett test för att säkerställa din elkompetens innan du eventuellt börjar.

Som person är du resultatfokuserad och drivs av att sätta upp höga mål. Bra prestationer ska belönas menar Electrolux och därför finns ett bonussystem för de anställda. Vidare är du kundmedveten och har förmågan att anpassa dig till rådande situation för att få kunden nöjd. Viljan och nyfikenheten att lära driver dig framåt och du är aldrig främmande för att testa alternativa tillvägagångssätt för att hitta det bästa.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
 • Start: Februari 2019 eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid måndag-fredag 7.30-16
 • Placering: Göteborg, Banehagsliden 2
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Electrolux önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Electrolux is a global leader in home appliances and appliances for professional use, based on deep consumer insight. We offer thoughtfully designed, innovative and sustainable solutions, developed in close collaboration with professional users. The products include refrigerators, ovens, cookers, hobs, dishwashers, washing machines, vacuum cleaners, air conditioners and small domestic appliances. Under esteemed brands including Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire and Electrolux Grand Cuisine, the Group sells more than 60 million products to customers in more than 150 markets every year. In 2015 Electrolux had sales of $14.7 billion ($5.1 billion in North America) and 58,000 employees. Electrolux has been doing business since 1919. The headquarters are located in Stockholm, Sweden, and the Electrolux share ELUXb is listed on Nasdaq OMX Stockholm.