Serviceminded supportmedarbetare till miljömedvetna Polarpumpen!

Serviceminded supportmedarbetare till miljömedvetna Polarpumpen!

Har du ett tekniskt intresse och vill vara en del av ett miljömedvetet bolag där du ges möjligheten att utvecklas internt? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med mycket kundkontakt? Trivs du i en roll där du får leverera förstklassig service? Då är det just dig som Polarpumpen söker till tjänsten som supportmedarbetare!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en supportmedarbetare på heltid till Polarpumpen.

Polarpumpen är Nordens största leverantör av värmepumpar på internet och är ett framåt företag med stort fokus på miljömedvetenhet. Du välkomnas till en familjär miljö och stämning på företagets huvudkontor i Askim. Här blir du en del av eftermarknadsavdelningen tillsammans med en erfaren kollega.
Introduktion sker löpande och ges av hjälpsamma kollegor. Du ges även du utrymme att på egen hand utforska exempelvis interna system för att således utvecklas i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Polarpumpen. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare är du en viktig representant för Polarpumpen. Du kommer att vara en del av eftermarknadsavdelningen och agera som en länk mellan installatörer, företaget, och dess slutkunder. Du kommer att du arbeta med telefon och mail som främsta verktyg för att hantera frågor och ärenden gällande leverans, produkt och installation.

Du kommer till exempel att:
 • Vara behjälplig bolagets kunder i frågor gällande leverans, produkt och installation via mail och telefon
 • Göra lättare felsökningar
Vi söker dig som
 • Har minst avslutad gymnasial utbildning
 • Har mycket god datorvana och har därmed lätt för att sätta dig in i nya system
 • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
 • Har en eftergymnasial utbildning
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare alternativt har en praktisk bakgrund inom teknik/elektronik
Som person är du serviceminded och ser till att kunden får den bästa servicen för att leverera en god kundupplevelse. Samtidigt är du en självgående problemlösare som tar stort ansvar för ditt arbete. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer om Polarpumpens produkter. Vidare tar du dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och har inga problem med att hantera ett stundtals högt tempo. I den här rekryteringen lägger vi stort vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Askim
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Polarpumpens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Polarpumpen AB erbjuder ett stort sortiment av värmepumpar med hög kvalité till ett lågt pris. Med installatörer utspridda över hela landet kan du kan få din värmepump levererad och installerad på kort tid. Renoverar du hemma eller har köpt en sommarstuga har vi garanterat en bra lösning för dig.

Sedan 2017 är Polarpumpen en del av [Bygghemma Group AB] (www.bygghemma.se).

Om Bygghemma Group
Bygghemma är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 4 miljarder kronor på årsbasis och har cirka 500 medarbetare. Gruppen har huvudkontor i Malmö och ägs av FSN Capital samt av ledningen.