Serviceminded skadedjurstekniker till Nomor!

Serviceminded skadedjurstekniker till Nomor!

Gillar du att arbeta ute i fält? Trivs du samtidigt med personlig kundkontakt och är tillgänglig för start i januari? Då har vi tjänsten för dig! Som skadedjurstekniker hos Nomor blir ditt huvudansvar att inspektera samt sanera utrymmen hos kunder runt om i Göteborg. Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en skadedjurstekniker till Nomor. Detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader, med goda chanser till förlängning med start 14 januari.

Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Förutsatt att samarbetet fungerar och att alla parter är nöjda finns det goda chanser att på sikt bli anställd direkt av Nomor.

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker kommer du arbeta med skadeförebyggande inspektioner och saneringar mot skadedjur. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.
  • Du kommer till exempel att:
  • Utföra inspektioner hos kund
  • Dokumentera inspektioner
  • Sanera bostadsohyra, träskadeinsekter och andra skadedjur (exempelvis myror och gnagare)
Tjänsten passar dig som inte har fobier eller allergier mot skadedjur. Eftersom tjänsten innehåller visst arbete på höjd är det av fördel om du inte är höjdrädd.

Vi söker dig som
  • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet och en avslutad gymnasieexamen
  • Har B-körkort
  • Kan kommunicera på svenska i tal och skrift för att hantera kommunikation med kund samt administration
Det är meriterande om du har arbetat inom servicebranschen, eller är praktiskt lagd och har erfarenhet inom bygg/fastighetsförvaltning.

Som person tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har inget emot att på egen hand effektivt driva ditt arbete framåt och ser samtidigt till att alltid följa kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Eftersom du i din vardag kommer möta kunder är det viktigt att du har en god serviceförmåga, är lyhörd och uppmärksam på andras åsikter.

Övrig information

Start: 14 januari

Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning

Lön: Timbaserad månadslön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget
https://www.nomor.se/ är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Nomor finns representerat med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Till huvudkunderna hör exempelvis försäkringsbolag, livsmedelsföretag, industrier och lantbrukare.