Servicekoordinator med IT-intresse till Good Solutions!

Servicekoordinator med IT-intresse till Good Solutions!

Vill du arbeta på ett modernt företag inom industri 4.0? Har du ett stort intresse för teknik och IT samtidigt som du gillar kvalitetssäkring? Då kan du vara den vi söker! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Good Solutions räkning en servicekoordinator för uppdrag omgående.

Good Solutions befinner sig i en expansiv fas och utökar nu sin personalstyrka. Good Solutions är baserat i Göteborg och är i Sverige en ledande leverantör av modern produktionsuppföljning. De är ett programvaruföretag med produkten RS-Production och tillhörande tjänster. RS- Production är ett system för smartare produktionsuppföljning och kan anpassas utefter kundens önskemål. All produktutveckling och support sköts till 100 procent från kontoret i Göteborg. I dagsläget är det 14 medarbetare på kontoret men kommer under 2018 att växa till 20 stycken. På Good Solutions kontor i centrala Göteborg värdesätter de en god gemenskap och samarbetsförmåga.

Du kommer att arbeta på genomförandeavdelningen där det för närvarande är 3 medarbetare som har ett nära samarbete. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Good Solutions. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som servicekoordinator är en bred roll där din huvudsakliga uppgift blir att i samarbete med leveransavdelningen se till att kunderna är nöjda med produkten du levererar. Du kommer främst att arbeta med uppsättning av nyinstallationer och säkra upp att tekniken fungerar. Under projektens gång kommer du att ha en dialog med både den interna leveransavdelningen samt kunds IT-avdelning för att skapa den mest optimala lösningen.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att tekniken fungerar hos kund, exempelvis att servrarna kommunicerar och att kontakt upprättas via VPN
 • Konfigurering av nya projekt
 • Kvalitetssäkring av systemet innan det levereras till kund
 • Stötta leveransavdelningen under hela projektfasen
 • Ansvara för inköp av hårdvara
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för teknik och IT och trivs med att arbeta i en roll med flera olika ansvarsområden. Då du har många kontaktytor både internt och externt är det av stor vikt att du gillar mötet med andra människor och arbeta relationsskapande.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i Windows operativsystem
 • Har kunskap om VPN och portar
 • Har en avslutad utbildning inom IT/data/teknik
Det är meriterande om du
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom IT/data
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
Som person är du flexibel och ansvarstagande då du kommer att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är noggrann eftersom det är av yttersta vikt att kund får den lösningen som efterfrågas. Vidare har du inga problem att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Good Solutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Good Solutions är baserat i Göteborg och är i Sverige en ledande leverantör av Modern Produktionsuppföljning. Good Solutions är ett programvaruföretag med produkten RS-Production och tillhörande tjänster. All produktutveckling och support sköts till 100 procent från kontoret i Göteborg.

Medarbetatarnas profiler sträcker sig från senior erfarenhet av produktionsledning via programutveckling till projektledning.
Good Solutions har idag en helt flödesorienterad organisation där medarbetarna arbetar i de roller och konstellationer som är bäst vid varje tillfälle. Det skapar flexibilitet och effektivitet i huvudprocesserna; Produktutveckling, Försäljning, Leverans och Support.
Bolaget har ingående sälj- och utvecklingssamarbeten med flera av Sveriges ledande aktörer inom Lean Production, Industriell IT och MES.

Bolaget drivs med en tydlig målbild att etablera en standardprodukt i både Sverige och på andra geografiska marknader. Vägen dit går genom engagerade medarbetare som i dialog med bolagets kunder utvecklar en skalbar och spetsig produkt byggd med marknadens modernaste tekniker. I bakgrunden finns en erfaren och ekonomiskt stabil ägarkonstellation.