Serviceinriktad skadereglerare till Skandia!

Serviceinriktad skadereglerare till Skandia!

Ser du god service som en självklarhet? Är du därtill van vid kundkontakt via telefon och söker en ny utmaning där du har chans att utvecklas ytterligare? Just nu söker vi skadereglerare till Skandia!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en kundfokuserade skadereglerare till Skandia. Skandia är en oberoende och kundstyrd bank- och försäkringskoncern, med sitt Göteborgskontor centralt beläget vid Heden. Här välkomnas du till en trevlig arbetsmiljö i fräscha lokaler. Upplärning kommer att ske löpande, där du får stöd av en erfaren kollega. Uppdraget är på heltid med omgående start. Du kommer initialt börja arbeta i en administrativ roll där du sedan från den 1 maj går över och arbetar med skadereglering mot kunderna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och sträcker sig initialt på 6 månader. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kan det finnas chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerare kommer du att ansvara för att hjälpa Skandias kunder via telefon-, och mailsupport. I din roll kommer du dagligen bemöta ärenden där du fattar beslut gällande skadereglering. Här krävs det att du i din roll är kommunikativ och har god förmåga att leverera kvalitativ service till kunderna.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara inkommande ärenden gällande skadereglering över främst telefon.
 • Göra bedömningar av ärendena och administrera i deras olika system.
 • Hantering av fakturor.
Vi söker dig som
 • Har kunskap och erfarenhet av liknande arbete, där du tidigare har arbetat med telefon som arbetsredskap.
 • Har ett genuint intresse för service och försäljning.
 • Talar och skriver obehindrad svenska, då detta krävs i det dagliga arbetet mot kunderna.
 • Har god datorvana, då du dagligen kommer arbeta i olika system.
Det är meriterande om du ...

* Tidigare har arbetat med hantering av fakturor.

För att lyckas i rollen är du positiv, kundfokuserad och gillar att leverera god service. Du är van att självständigt driva ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Därtill motiveras du av att arbeta mot gemensamma mål, och se individuella mål som en del i din personliga utveckling. Vidare har du självklart en hög servicekänsla samt ett professionellt förhållningssätt i både tal och skrift, såväl till interna som externa kontaktytor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor. "