Serviceinriktad administratör till TNT på deltid

Serviceinriktad administratör till TNT på deltid

Är du student och är intresserad av att arbeta deltid utöver dina studier i vår, med möjlighet till sommarjobb? Vi söker nu efter dig som vill arbeta i en självgående roll och som brinner för struktur i ditt arbete. Låter detta som något för dig? Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT:s räkning en ny adminstratör på deltid med omgående start. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda mellan 05:30-19:30 och på måndagar 11:00-20.00 och det är aktuellt med 1-2 pass i veckan.

I tjänsten kommer du att ingå i ett team på 6 personer som stöttar Warehousepersonalen och chaufförerna i inkommande ärenden över mail och telefon.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT.

Arbetsuppgifter

Som administratör för TNT hjälper du intern personal och chaufförer med spårning av paket och leveransstatusar. Din roll är att ta emot inkommande samtal och söka information i deras affärssystem, samt kontakta eventuella andra parter och eller föra vidare ärenden till TNTs kundtjänst.

Du kommer exempelvis att:
 • Hantera inkommande ärenden över mail och telefon
 • Delegera vidare ärenden till rätt avdelningar/personer
 • Sköta administrationen för lagerstatus
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt studieschema och som trivs i en självgående roll. Vidare trivs du med att ta egna initiativ och beslut, samtidigt som du är serviceinriktad och hjälpsam.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar på dina studier
 • Har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • Är obehindrad i det svenska språket, samt kan kommunicera på engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en administrativ eller serviceinriktad roll tidigare
 • Arbetat i en liknande branch som den TNT verkar
Som person är du stresstålig, orädd och flexibel. För dig är struktur är en självklarhet i ditt arbetsssätt och du trivs med administrativa arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid 05:30-19:30 och på måndagar 11:00-20.00.
 • Placering: Landvetter
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNT är ett av världens ledande expresstransportföretag. Dagligen levererar TNT nära en miljon försändelser, alltifrån dokument och paket till palltransporter.