Serviceinriktad administratör till Lowell!

Serviceinriktad administratör till Lowell!

Trivs du med ett arbete där du har en administrativ roll och ett stort kundfokus? Nu finns möjligheten för dig som vill ha meriterande erfarenhet inom administrativa uppgifter och få möjlighet till att arbeta med kvalitet i fokus. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Lowell, tidigare Lindorff, är sedan 2018 en del av den brittiska Lowell koncernen men har dessförinnan över ett hundra års arv och erfarenhet i de nordiska länderna. Lowell erbjuder helhetslösningar inom kredithantering och inkasso och har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln. Det finns en känsla av målmedvetenhet, stolthet och tillhörighet på Lowell. Alla medarbetare delar samma vision, mål och värderingar. De tar också sitt ansvar och stöder varandra, erkänner framgångar och belönar prestationer.

Som administratör kommer du vara en del av Lowells ena Backoffice-team. Teamet består av ett härligt gäng med ett tiotal medarbetare med blandad bakgrund och ålder. Tillsammans har dem ett stort kundfokus och ett nära samarbete som resulterar i effektiviseringen av deras dagliga arbetsuppgifter. Din uppgift är att hantera förfrågningar som inkommer internt från kollegor men även deras klienter.

Du erbjuds
 • Fräscha lokaler i centrala Göteborg.
 • En härlig och inkluderande miljö med härlig teamkänsla.
Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund fram till sista september med möjlighet till förlängning om samtliga parter vill förlänga samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta i en målfokuserad verksamhet, med högt tempo där du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. I rollen som administratör är det även viktigt att du är kommunikativ och agerar på ett professionellt sätt, då du kommer att ha många kontaktytor inom olika verksamhetsområden.

Vidare kommer du till exempel att:
 • Hantera relevanta administrativa arbetsuppgifter, exempelvis inkommande post som ska registreras i systemstöd
 • Supportera klienter och myndigheter med inkommande flöde
 • Genomföra åtgärder utifrån olika aktiviteter/actions i inkassosystem
 • Hantera ärenden via mail, externt men även internt från dina kollegor
Vi ser det som meriterande om du talar och skriver på ytterligare ett språk då det kan förekomma i dagliga arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet av servicearbete
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du:
 • Noggrann
 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, till sista september med chans till förlägning
 • Placering: Gårda, Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lowell Sverige, tidigare Lindorff, är tillsammans med deras systerföretag i Danmark och Finland, samt tidigare Intrum Justitia i Norge, en del av Lowell-koncernen sedan i mars 2018.

Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering och inkasso. De har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar, samt omfattande analystjänster. I Sverige har Lowell kontor i Stockholm och Göteborg med totalt 250 anställda. Hela Lowell-koncernen har 4 400 anställda varav 850 har hemvist i Norden.