Serviceinriktad administratör till familjära MLT!

Serviceinriktad administratör till familjära MLT!

Är du ute efter ett omväxlande och händelserikt jobb? Trivs du i en administrativ roll där du får agera spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en service controller till MLT.

MLT är ett framgångsrikt Göteborgsbaserat företag med ca 30 anställda och är verksamma inom området industriell mätteknik. Företaget erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, automotive, kärnkraft, vindkraft, stål och gruvindustri.

Tjänsten kommer att inledas med en introduktionsperiod om 3 månader för att bygga upp din kompetens inom MLT:s verksamhet samt för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MLT. Uppdraget är en långsiktig heltidstjänst och kommer initialt att sträcka sig 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Service controller kommer du ha en central roll för hantering och planering av MLT:s serviceuppdrag. Deras mätingenjörer levererar mätuppdrag, analyser och rapporter på plats till MLT:s kunder runt om i Norden där huvuddelen utförs i Sverige. Ditt huvudsakliga ansvar blir att planera, administrera och följa upp dessa uppdrag i tätt samarbete med kund och mätingenjören.

Du kommer till exempel att:
 • Ta in uppdrag via mail och telefon, för att vidare diskutera uppdraget med såväl kund som internt
 • Planera och organisera uppdraget, så som tidsplanering, resor samt andra förberedande dokument
 • Lämna underlag till mätingenjörer och därefter säkerställa rapportleverans och tidrapportering
 • Överblicka och säkerställa alla kontraktleveranser och i samråd med projektorganisationen fördela ut resurser
Tjänsten passar dig som har stor social förmåga och som trivs att agera spindeln i nätet. Du har en struktur som gör att du hela tiden har god överblick över ditt arbete. Vidare har du inga problem att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en administrativ roll
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda förekommer i tjänsten
 • Innehar B-körkort
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du har en avslutad eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.

Som person är du mycket utåtriktad och flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera och förändras under tiden. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete utan givna instruktioner eller rutiner. Du har en stor förmåga att organisera och du gillar att ställas inför nya utmaningar. Slutligen är du snabblärd och har lätt för att sätta dig in i olika typer av kunders önskemål och förfrågningar.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MLT:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MLT är ett framgångsrikt Göteborgsbaserat företag med ca 30 anställda och är verksamma inom området industriell mätteknik. Företaget erbjuder avancerade precisions-mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D scanning. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, automotive, kärnkraft, vindkraft, stål och gruvindustri.