Senior marknadskoordinator till Veteranpoolen

Senior marknadskoordinator till Veteranpoolen

Vill du arbeta i en ansvarstagande roll där du får projektleda marknadsaktiviteter från ax till limpa? Trivs du med att ha det yttersta ansvaret mot externa parter? Vi söker nu en senior marknadskoordinator till Veteranpoolens huvudkontor i Kungsbacka. Är detta din nya utmaning? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en senior marknadskoordinator till Veteranpoolen. Bolaget har sitt huvudkontor i Kungsbacka, men även ett filialkontor i Göteborg. Det är också i Göteborg du kommer vara stationerad men det finns även möjlighet att arbeta från Kungsbacka. Du kommer att arbeta i ett marknadsteam om två personer. Du kommer att få axla ansvar redan från start.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veteranpoolen. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månaders tid med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Marknadskoordinator kommer du att stötta och utveckla Veteranpoolens lokalkontor i marknadsföringsfrågor. Din roll innebär att projektleda marknadsaktiviteter från ax till limpa, både nationellt och lokalt. Rollen innebär att vara beställande part hos företagets reklambyrå, men även en hel del praktiskt arbete, till exempel utformning av annonser, originalmaterial, profilprodukter, digitala kampanjer, delta på mässor runt om i landet och besöka lokalkontor. Vidare kommer du att:
 • Producera copy
 • Jobba med e-postmarknadsföring/nyhetsbrev
 • Jobba med grafiskt material
 • Utbilda nya franchisetagare i marknadsfrågor
 • Hålla presentationer
 • Utveckla, och driva trafik i, digitala kanaler
 • Driva lokal försäljning
 • Förhandla med annonssäljare och leverantörer av t.ex. tryckmaterial, reklam och profilprodukter
 • Övriga uppgifter på central nivå som berör hela organisationen
Du kommer att ha många kontaktytor och din förmåga att bygga relationer och arbeta med människor kommer därför att vara avgörande. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är lyhörd inför våra franchisetagares behov, har extremt hög leveransförmåga i högt tempo och att du känner engagemang för Veteranpoolens affär och ansvar för våra kontors framgång.

Vi söker dig som
 • Har studerat en eftergymnasial utbildning med inriktning marknad, kommunikation eller motsvarande
 • 3 års arbetslivserfarenhet inom marknad
 • Tidigare erfarenhet som marknadsansvarig eller liknande
 • Goda kunskaper i Adobes programvaror med vikt på InDesign
Som person är du en doer som trivs med att självgående driva och ansvara likväl stora projekt som mindre arbetsuppgifter. Vidare jobbar du med ett stort engagemang och servicetänk där du gillar att ha både interna och externa kontaktytor. Du är uppmärksam på detaljer och levererar uppgifter i tid.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veteranpoolens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På vårt huvudkontor i Kungsbacka och filialkontor i Göteborg är vi ett gäng på tolv personer. Vi finns här för våra franchisetagare, kunder och samarbetspartners nuvarande och framtida. Här ger vi stöd inom marknadsföring, ekonomi, försäljning, IT och telefoni, och vi stöttar vårt nätverk i såväl operativa som mer strategiska och långsiktiga frågor. Det är därför viktigt att du kan arbeta på egen hand, driva igenom projekt, hålla deadline och är flexibel för de behov som finns i organisationen.

Hos oss har vi en positiv kultur och vi verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör från den dagliga verksamheten till våra konferenser.