Sales and operations planner till globalt bolag

Sales and operations planner till globalt bolag

Är du intresserad av att jobba med sälj- och verksamhetsplanering på ett globalt bolag? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av S&OP och trivs med att arbeta systematiskt och strategiskt med många internationella kontaktytor. Stämmer detta in på dig? Ta då möjligheten att söka rollen som Sales and operations planner. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning en Sales and operations planner för ett vikariat som sträcker sig till 30 juni 2022. I rollen som Sales and operations planner kommer du arbeta brett med strategiskt verksamhetsplanering och därmed ha kontakt med flertalet av företagets interna avdelningar runt om i världen.

Tjänsten passar dig som trivs med att ha många bollar i luften och arbeta med stort självständigt ansvar i en social roll. Tjänsten inleds med en introduktion för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer bland annat skugga en kollega för att successivt introduceras till både arbetssätt och arbetsuppgifter.

Du erbjuds
 • En varierad vardag med mycket självständigt ansvar
 • En social arbetsroll med många kontaktytor
 • En arbetsplats med internationell prägel
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales and operations planner kommer du arbeta med sälj- och resursplanering i verksamheten. Du kommer bland annat:
 • Analysera orderhistorik & säljprognoser för att kunna föreslå åtgärder
 • Aktivt arbeta i och förvalta företagets interna system för S&OP
 • Presentera framtaget material för ledning samt avdelningschefer
 • Manuellt hantera data i Excell
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom logistik och supply chain management eller liknande
 • Har ett par års erfarenhet av att arbeta med och sälj- och verksamhetsplanering, med fördel i ett större bolag
 • Kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift då detta språk används i det dagliga arbetet
Meriterande för den här rollen är om du tidigare arbetat med att digitalisera eller automatisera arbetssätt för att hantera större mängder data.

Som person är du analytisk och noggrann. Du trivs med att arbeta i ett tidvis högt tempo och hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Eftersom du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter är du ansvarstagande och självgående. Då rollen som Sales and operations planner även innehåller många internationella kontaktytor är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och tycker det är kul att arbeta med andra människor. Du är rak och tydlig i din kommunikation och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter.

Övrig information
 • Start: Juni eller juli, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, vikariat till 2022-06-30
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se