Sales Account Controller!

Sales Account Controller!

Nu finns chansen att jobba med ekonomi och sales på ett stort och spännande bolag i Göteborg. Vi söker en Sales Account Controller till Plasman Industri AB i Göteborg där du får chansen att utnyttja dina kunskaper och intressen i ekonomi med omfattande kontaktytor både externt och internt på företaget. Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker tillsammans med Plasman en ny Sales Account Controller till deras huvudkontor i centrala Göteborg. I rollen kommer du att vara en del av ett gediget team med varierande uppgifter inom ekonomi och sales. Plasman är ett stort och spännande företag som tillhandahåller verktyg och resurser för att främja en positiv arbetsplatsupplevelse som sträcker sig bortom jobbet och in i våra samhällen. I dedikerade samarbeten mellan ingenjörer, tekniker, ekonomer och tillverkningsspecialister levererar företaget innovativa produkter till deras kunder inom automotive.

"Plasman är ett globalt företag inom Automotive som fokuserar på hållbara och innovativa produkter. De är idag över 5200 teammedlemmar som arbetar tillsammans på Plasman på 29 olika orter och i 12 länder som One Company och One Driving Force. Tillsammans tror vi att det som skiljer det omöjliga från det möjliga är perspektiven, och att viktigare än vart du är på väg, är vem du kommer dit med."

Du erbjuds
 • En flexibel arbetsplats med varierande sales- och ekonomiuppgifter
 • En roll med många kontaktytor
 • Möjlighet till tillsvidareanställning och goda utvecklingsmöjligheter
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Plasman. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 10 månader med god chans till förlängning och överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Sales Account Controller kommer du att ha en viktig roll för Plasmans ekonomi i diverse arbetsteam och dess projekt inom automotive-industrin. Du kommer att jobba mot företagets kunder med exempelvis:
 • Prissättning
 • Fakturering
 • Stöttning för projekt- och ekonomiavdelningen
För att passa in i rollen som Sales Account Controller är det av stor vikt att du har god kunskap och stort intresse för ekonomi, siffror och försäljning. Du kommer att få en gedigen upplärning till rollen och det är viktigt att du som person är motiverad, kommunikativ och lättlärd.

Vi söker dig som:
 • Har en kandidat- eller magisterexamen i ekonomi eller motsvarande utbildning
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och Excel
 • Är obehindrad i engelska i både tal och skrift, och har goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du har:
 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll
 • Kunskaper inom SAP
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är:
 • Uthållig
 • Strukturerad
 • Samarbetsförmåga
Vi söker dig som

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, med eventuell tillsvidareanställning
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se