Söker du ett långsiktigt deltidsjobb?

Söker du ett långsiktigt deltidsjobb?

Läser du på högskola eller universitet och söker ett långsiktigt deltidsjobb där du får möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Det är just nu en stor efterfrågan på KGH Custom Services tjänster vilket är ett resultat av en stark position på marknaden och en stundande Brexit. Vi söker därför dig med känsla för siffror och ett bra logiskt tänk till deras team i Göteborg! Sök nu då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till ett deltidsjobb som tulladministratör hos KGH Customs Services till deras anläggning i Göteborg.

KGH Customs Services är en av de främsta leverantörerna av tulltjänster i Europa och har varit verksamma sedan 1963. På deras operations-avdelning hjälper man sina kunder med rådgivning gällande import och export, optimering av flöden samt bokföring. Här hjälper man sina kunder med över två miljoner deklarationer årligen och kunderna hittar man över hela världen. Du kommer att bli en del av ett härligt team om 10 personer som värdesätter goda relationer och där du dels får en gedigen introduktion men också får möjligheten till löpande vidareutbildning i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KGH Customs Services. Uppdraget kommer att vara på deltid cirka två dagar i veckan löpande men där du också förväntas kunna täcka upp under semestertider.

Arbetsuppgifter

Som tulladministratör kommer du framförallt utföra tulldeklarationstjänster genom att klassificera varor och säkerställa att rätt underlag finns på plats där det saknas information. Din roll innebär kontakt med internationella kunder och myndigheter där du agerar problemlösande för att se till att tullhandlingarna hanteras korrekt.

Vi söker dig som
  • Studerar på högskola eller universitet. Vi ser gärna att du går en teknisk eller ekonomisk linje.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du dagligen kommer använda båda språk i din roll.
Det är meriterande om du tidigare arbetat med tulldeklarationer, spedition eller haft en administrativ serviceroll.

Som person är du en lagspelare som gärna tar initiativ att driva eget arbete framåt för att gynna hela gruppens resultat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noga med att arbetet du utför görs korrekt. Att du dyker upp på jobbet i tid och sköter dina åtaganden som avtalat tar vi för givet. KGH Customs Services lägger stor vikt vid personlighet och är måna om att man har en ömsesidig respekt och uppskattning för varandra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ca 2 dagar i veckan löpande samt heltid vid semestertider (sommar, jul m.m.)
  • Placering: Göteborg, Skandiahamnen.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)