Söker du deltidsjobb inom service via telefon?

Söker du deltidsjobb inom service via telefon?

Service, försäljning och kundkontakt - hos Kvdbil blir du del av ett kundcenter där den ena dagen inte är den andra lik. Med fokus på service via inkommande samtal får du möjlighet att arbeta minst två pass i veckan främst på vardagskvällar. Låter det som något för dig? Ta då möjligheten att haka på Kvdbil och deras resa!

Information om uppdraget

Academic Work söker nya medarbetare på deltid till Kvdbils kundcenter. Som en del av kundcentret kommer du att arbeta cirka 2 pass i veckan på Kvdbils huvudkontor i centrala Göteborg. Arbetstiderna är främst förlagda på vardagskvällar 17-22, men även pass på dagtid och helg förekommer. Du erbjuds även mer sammanhängande jobb under ledigheter så som sommar och jul.

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade fordon och hjälper privatpersoner, företag och myndigheter köpa och sälja sina fordon via auktion online. Kvdbil säljer inga egna bilar utan förmedlar andras, vilket ger Kvdbil en oberoende ställning och kan då ta vara på både köparens och säljarens intressen. Arbetsmiljön hos Kvdbil präglas av god stämning och sammanhållning. Du blir här del av en arbetsgrupp med mycket energi som i tätt samarbete med varandra jobbar för att ge bästa möjliga service till kunder. Är du nyfiken på att läsa mer om några av dina eventuellt blivande kollegor? Klicka dig då vidare till Kvdbils karriärsida och läs mer.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kvdbil. Uppdraget är tillsvidare och passar dig som är på jakt efter ett långsiktigt deltidsjobb.

Uppdraget kommer starta med en upplärning på cirka 1-2 veckor sammanhängande på dagtid eventuellt kvällstid.

Arbetsuppgifter
 • Guida kunder på hemsidan
 • Besvara frågor om sälj- och köpprocessen
 • Sälja samt rådge kring billån, garantier och försäkringar
Tyngden i tjänsten ligger vid att ge bästa möjliga service till samtliga som tar kontakt med Kvdbil. Du kommer exempelvis hantera frågor om fordon som är till salu via auktion, hur hemsidan fungerar samt hur sälj- och köpprocessen ser ut från start till slut. Eftersom Kvdbil även förmedlar kunderbjudanden i form av exempelvis finansieringar är det viktigt att du har ett grundläggande intresse för försäljning och är bekväm med kundkontakt över telefon. Du har överlag en god känsla för service och motiveras av att överträffa kunders förväntningar.

Vi söker dig som
 • Är student vid universitet eller högskola och har 1-2 år kvar på dina studier
 • Kan arbeta minst 2 pass i veckan (varierande mellan kvällar, dagtid och helger) och mer sammanhängande under ledigheter, exempelvis sommar och jul
 • Har tidigare erfarenhet av service och god datorvana
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du kommer ha kontakt med kunder både i och utanför Sverige
Det är en fördel om du har ett intresse för, eller kunskap om bilar.

Som person utstrålar du trygghet, stabilitet och har en förmåga att agera professionellt och kontrollerat även i stressiga situationer. Du tar för dig i arbetat och ansvarar självständigt för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Eftersom rollen innehåller mycket kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl såväl i tal som skrift samt utstrålar trygghet i dialog med kund.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Minst 2 pass i veckan, främst vardagskvällar
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil grundades år 1991 och är idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Kvdbil har runt om landet flera anläggningar där auktionsobjekt testas, värderas och visas. I Kungälv arbetar cirka 70 personer och det är landets största anläggning. Totalt sett har KVD cirka 180 anställda. Klicka dig in på Kvdbil och deras hemsida för att läsa mer.