Säljledare till Expressen/GT/Kvällsposten

Säljledare till Expressen/GT/Kvällsposten

Är du intresserad av försäljning och koordinering? Söker du samtidigt efter ett meriterande deltidsjobb inom området? Nu finns möjligheten att arbeta som säljledare på ett av Sveriges större mediehus - Expressen/GT/Kvällsposten. Ta chansen och sök redan idag, start är omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en säljledare till Expressen/GT/Kvällsposten, med fokus på administration. Uppdraget är på deltid där du förväntas kunna arbeta minst två dagar i veckan, med möjlighet till fler dagar under sommaren. Schemaläggningen är delvis flexibel och anpassas efter såväl behovet som dina möjligheter att arbeta.

Expressen tillhör mediekoncernen Bonnier News. Expressen består av tre editioner: Expressen som är rikstäckande, Kvällsposten i Sydsverige och GT i Västsverige. Som säljledare kommer du arbeta på GTs kontor i centrala Göteborg. Där blir du del av ett team bestående av fyra personer som arbetar dedikerat med Expressens, Kvällspostens och GTs Ungdomsförsäljning. Är du nyfiken på att läsa mer om hur GT arbetar med ungdomsförsäljning? Klicka dig då vidare här

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GT. Uppdraget sträcker sig som kortast tills efter sommaren med chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som säljledare kommer du främst ansvara för att stötta upp andra kollegor med bland annat administration och kommunikation gentemot ungdomsförsäljarna. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på veckodag och andra händelser kring verksamheten.

Du kommer till exempel att:
  • Stötta säljledarna i deras dagliga uppgifter, såsom att administrera nyanställningar, svara på ungdomsförsäljarnas frågor, samt skicka ut erbjudanden till potentiella nya säljare.
  • Vara delaktig i Ungdomsförsäljningens dagliga verksamhet genom att rapportera till distribution, marknad och försäljning.
Tjänsten passar dig som är driven och inte rädd för att ta egna initiativ. Du får här dessutom möjligheten att lära dig mer om hur ett mediehus är uppbyggt och verkar.

Vi söker dig som
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier
  • Har någon form av tidigare erfarenhet av administration, försäljning eller ekonomi
  • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du tidigare arbetat specifikt i en administrerande roll samt om du har goda kunskaper i officepaketet.

Som person är du självgående och tar stort ansvar för dina uppgifter. Du driver på egen hand arbetet framåt, har insikt i ditt eget kunnande och tar stöd när det behövs. Vidare ser vi att du är uppmärksam på detaljer och levererar uppgifter i tid. Eftersom din huvudsakliga uppgift blir att stötta gruppen i deras dagliga arbete är det även av största vikt att du arbetar bra med andra människor samt agerar lyhört.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Minst 2 dagar/vecka
  • Placering: Kungstorget, Göteborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se