Säljare sökes på deltid!

Säljare sökes på deltid!

Är du ute efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Har du erfarenhet av sälj och ett intresse för skönhet och hårvård? I rollen får du möjlighet att utveckla dina säljkunskaper. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en studerande säljare med omgående start till växande Jorat Cosmetics!

Jorat söker nu förstärkning till sitt kontor i centrala Göteborg där det i dagsläget arbetar tre stycken personer. Du kommer att få vara med och driva försäljningen framåt och ges möjligheten att både komma med kreativa idéer samt skapa strukturer för Jorats försäljningsstrategi. Det är således av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B samt har en stark initiativförmåga.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer stort fokus vara på att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du kommer bland annat att:
 • Kontakta och sälja in företagets produkter till grossister och återförsäljare, genom både besök och telefon
 • Arbeta med prospektering och kalla samtal i syfte att boka in möten
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av sälj
 • Innehar B-körkort
 • Har ett intresse för skönhet och hårvård (specificera gärna hur detta uttrycker sig i din ansökan)
Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta med försäljning. Du har lätt att skapa goda relationer, motiveras av att ta dig an utmaningar samt arbetar in i det sista för att nå dina mål. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och kan smidigt ställa om under arbetsdagens gång.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Arbetstider: 8-17, två dagar i veckan
 • Lön: Enligt kollektivavtal
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jorats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se