Sälj- och marknadskoordinator till Canea i Göteborg

Sälj- och marknadskoordinator till Canea i Göteborg

Har du erfarenhet av försäljning och vill vara en del av ett växande bolag med många utvecklingsmöjligheter och en stark gemenskap på arbetsplatsen? Då är detta tjänsten för dig! CANEA söker nu en sälj- och marknadskoordinator till det centralt belägna kontoret i Göteborg. Vi välkomnar din ansökan redan idag då vi använder löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en sälj- och marknadskoordinator till CANEA som sitter i fantastiska lokaler i centrala Göteborg.

Som sälj- och marknadskoordinator kommer du att ingå i marknadsteamet som består av 5 personer och även arbeta nära affärsområdeschefer, marknadsförare, utesäljare och konsulter. Du kommer att rapportera direkt till affärsområdeschefer och Marknadschefen Ola. Det finns en stark gemenskap hos personalen och det anordnas både gemensamma teamdagar, CANEA-dagar, både planerade och spontana after works!

På CANEA kommer du att få ta del av kunskap från många kompetenta och inspirerande kollegor. Genom en gedigen introduktion som individanpassas kommer du att få bra stöd att komma in företaget och din nya roll. Introduktionen involverar kurser från företagets kursprogram, att sitta med övriga avdelningar för att förstå de interna arbetsflödena och CANEAs produkter och tjänster. Det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget om du gör bra ifrån dig samt även möjlighet att bredda ditt arbetsområde. Du kommer dessutom att löpande ta del av kompetensutvecklande utbildningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CANEA.

Arbetsuppgifter

Som sälj- och marknadskoordinator kommer du att ansvara för planeringen, koordineringen och uppföljningen av både marknadsinsatser och säljaktiviteter. Du får vara med och arbeta längs hela säljprocessen med omväxlande arbetsuppgifter i tät dialog med affärsområdeschefer, marknadsfunktionen, KAM och konsulter.

Du kommer till exempel att:
 • Planera, genomföra, följa upp och rapportera produktiva säljkampanjer i linje med CANEAs affärsstrategier
 • Följa upp och bearbeta leads från marknadsaktiviteter och säljkampanjer
 • Generera leads och boka varma möten till utesäljare
 • Stödja marknadsfunktionen i framtagande av information och underlag
 • Delta i arbetet inför och under marknadsaktiviteter så som mässor, konferenser och seminarier.
 • Driva den fortsatta digitaliseringen av CANEAs sälj- och marknadsprocesser
I samband med marknadsaktiviteter så som mässor, konferenser och seminarier kan resor förekomma, ibland även med övernattning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom försäljning/marknadsföring/IHM eller liknande
 • Har minst 1 års erfarenhet av försäljning med goda resultat
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska då språket används dagligen
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av en koordinerande roll inom sälj
 • Har ett starkt IT-intresse
 • Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system
 • Har erfarenhet av försäljning med inriktning mjukvara och/eller tjänsteförsäljning B2B
Som person har du lätt för att inge förtroende och du har en förmåga att väcka intresse och skapa relationer över såväl telefon som personliga möten. Vidare har du en förmåga att agera som en trovärdig representant för företaget med självförtroende och respekt. Du har lätt för att identifiera mål, genomföra aktiviteter och arbeta fokuserat för att uppnå önskat resultat. För att säkerställa en god kvalitet på det arbete du utför arbetar du strukturerat och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån inledande provanställning
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANEAs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på linnea.larsson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CANEAs affärsidé är att konkret realisera den förbättringspotential som finns i alla verksamheter och skapa driv i förändringsarbetet. CANEA gör detta genom att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens hos våra kunder. Det leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter.

CANEA levererar konsulttjänster, IT-lösningar och utbildningar inom fem huvudområden: Strategi, Operativ effektivitet, Ledarskap, Projektledning och Ledningssystem. CANEA är ett företag som satsar på sin personal. De erbjuder individanpassad kompetensutveckling där du får ta del av såväl interna som externa utbildningar och tillsammans med din chef identifiera vad just du behöver för att kunna utvecklas. Förmåner som företagsvård och friskvårdsbidrag är några av många förmåner du får ta del utav.