Säkerhetstekniker inom larm och övervakning till Retail Response

Säkerhetstekniker inom larm och övervakning till Retail Response

Är du praktiskt lagd och tycker om hands-on arbete som innefattar installation och driftsättning i ständigt nya miljöer? Vill du arbeta på ett mindre bolag med gemenskap där ni tillsammans bidrar med värdeskapande och lönsamhet för kunder över hela Sverige? Nu söker vi en Säkerhetstekniker till Retail Response i Göteborg som expanderar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Retail Response räkning en Säkerhetstekniker till Göteborgskontoret, beläget centralt i Johanneberg. Under 20 års tid har Retail Response hjälpt detaljhandelsföretag över hela Sverige att minska svinnet och öka lönsamheten. Grunden till företagets framgång ligger i genomtänkta metoder och tjänster så som behovsanalyser, utbildning, installation, service och kundvårdscentrum i kombination med produkter av den bästa tekniken oavsett märke, inom bland annat kameraövervakning, varularm och slinglarm.

Ambitionen är att vara den ledande partnern av resultatförbättrande processer baserat på tekniska och kunskapsrelaterade konceptlösningar inom detaljhandeln. I takt med företagets fortsatta tillväxt öppnas nu möjligheten upp för ytterligare en Säkerhetstekniker till teamet. Kunder till Retail Response går att finna i hela Sverige inom branscher som bland annat konfektion, bygg och livsmedel. Detta innebär att du som trivs med att ha din arbetsplats i olika miljöer och regioner kommer finna dig väl tillrätta.

Företagskulturen hos Retail Response kännetecknas av korta beslutsvägar, högt i tak, gemenskap och täta samarbeten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Retail Response.

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga ansvaret som Säkerhetstekniker är fördelat i installation, driftsättning, utbildning och service. Installation berör larmbågar och IP-kameror där du behöver planera och säkerställa de praktiska förutsättningarna inför utförandet samt gentemot tidsplan. Driftsättning innebär oftast IP-baserade larmbågar och kameror i vilket du kopplar upp mot dator för konfiguration. Vidare kommer du utbilda kunder i systemanvändning och funktionalitet. Vid servicearbeten tillkommer din felsökningsförmåga samt praktiska sida för att reparera och tillhandahålla felfria system för kund.

Efter din introduktion och inlärning i tjänsten kommer du till stor del arbeta självständigt ute på plats hos kund, samtidigt som du ingår i ett mindre team av tekniker där kunskaper och erfarenheter utbyts vid större projekt där ni arbetar tillsammans. Resor i tjänsten är beräknade till ca tre-fyra dagar i veckan, där övernattning ofta krävs. Tjänstebil ingår.

Vi söker dig som
 • Är praktiskt lagd utifrån din hantverksförmåga och trivs därmed med hands-on arbete som exempelvis installationer, service, pre-installation och kabeldragning mm
 • Har grundläggande datorvana för att förstå och arbeta med enklare konfigurationer av programvara kopplat till IP och kommandon, men även Outlook och Excel
 • Är bekväm med att resa i tjänst flera dagar i veckan på egen hand och därmed även har B-körkort
 • Stimuleras av att erbjuda kunden bästa möjliga service då det kommer naturligt utifrån din sociala förmåga
 • Talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du:
 • Tidigare arbetat med varularm- och/eller kameraövervakningssystem
 • Om du haft en liknande roll tidigare som exempelvis servicetekniker eller nätverkstekniker
Vi lägger allra störst vikt vid din personlighet som kommer vara avgörande för din framgång i tjänsten. Som person är du först och främst serviceinriktad då du dagligen bemöter kunder som är i behov av din hjälp och expertis. Du agerar därför utåtriktat och bemöter kunder professionellt och är lyhörd för kundanpassade behov. Du är flexibel för att anpassa dig till nya inkommande uppdrag som kan kräva din förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter för stunden. Du är problemlösande för att felsöka utrustning och bryta ner problem i sina beståndsdelar samt förstår konsekvenser av olika lösningsförslag. Vidare är du sist men inte minst självgående då flertalet av dina uppdrag sker på egen hand.

I samband med rekryteringen görs en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Övrig information
 • START: Enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Oregelbunden, vardagar
 • LÖN: Enligt överenskommelse
 • PLACERING: Göteborg
 • KONTAKT: Recruitment Consultant, Hesam Kangarlou, 031 381 57 43 eller rekryteringsteamet, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Retail Response önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgotheburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Retail Response!