Reparationstekniker till RaySafe

Reparationstekniker till RaySafe

Gillar du att arbeta praktiskt? Söker du en tjänst där du både arbetar självgående samt i samarbete med andra? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en reparationstekniker till RaySafe med start i december.

Raysafe är ett snabbväxande internationellt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av röntgenstrålning. Instrumentens tillämpning innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning samt arbeta med kollegor vars långa erfarenhet av arbetet möjliggör en bra start för dig, därav krävs ingen teknisk förkunskap. RaySafes kontor är placerat i Billdal, endast 30 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RaySafe. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till juni 2019. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet samt att behovet finns kvar.

Arbetsuppgifter

Som reparationstekniker kommer du främst att arbeta praktiskt, men administrativt arbete förekommer även på daglig basis. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i labbet för att ge RaySafes kunder snabbast möjliga service.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för reparation av hårdvara
 • Utföra felsökning av hårdvara
 • Genomföra tillhörande administrativt arbete
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta praktiskt och undersökande i form av den felsökning du gör på hårdvaran.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten
 • Besitter goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet av lödning
 • Tidigare har arbetat i produktionsmiljö
Som person är du noggrann i ditt arbete och är mån om resultat och kvalité. Vidare är du ansvarsfull och självgående samtidigt som du inte är rädd för att be andra om hjälp.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Billdal, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RaySafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RaySafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar, där de utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av strålning. Applikationer innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. RaySafe är ett snabbväxande internationellt företag och ser en fortsatt tillväxt för framtiden.