Relationsskapande Account Manager till spännande tjänst!

Relationsskapande Account Manager till spännande tjänst!

Har du tidigare arbetat med företagsförsäljning inom telekom, fiber eller teknik? Brinner du för en kundvårdande roll i kombination med att skapa nya relationer, där du tar fram personliga lösningar till kunderna? Nu kan du få möjlighet att kombinera din affärsmässighet med försäljning och marknadsföring mot kunder i en internationell miljö. Läs mer om tjänsten som Account Manager till vår kund i Göteborg. Ansök redan nu då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en relationsskapande Account Manager. Du kommer ingå i ett team på fem personer och rapportera till ledningen i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig till en början över 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager är det en självklarhet att du har ett driv för försäljning, men ännu viktigare är din affärsmässighet gentemot dina kunder för att skapa långsiktiga kundrelationer. Då du även kommer att arbeta med att stötta kundsupportavdelningen gällande beställning till leverans är din servicekänsla en avgörande faktor för framgång. Du kommer att ha eget ansvar för att säkerställa att avtal är baserade på rätt prisplaner och offertmallar.

I din roll som Account Manager kommer du till exempel att:
 • Ansvara för hela försäljningsprocessen för såväl befintliga som nya kunder
 • Aktivt driva och presentera affärslösningar inom telecom och fiber
 • Stötta kundsupport med inkommande ärenden från beställning/leverans till administration och fakturering
 • Arbeta med orderadministration, skapa offerter och fakturering
 • Bygga och bibehålla goda relationer med befintliga samt nya slutkunder
 • Utveckla och föra försäljningen framåt i nära samarbete med ledningen i Stockholm
Vi söker dig som
 • Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av företagsförsäljning gärna mot telecom/IT/fiber
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska.
 • Utmärkt presentationsförmåga och social kompetens där du är van vid kundkontakt
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Det är meriterande om du:
 • Har en god teknisk förståelse, gärna specifikt inom fiber/telecom
 • Har erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med företag (B2B)
Som person är du uppmärksam på detaljer i arbetet och lyhördhet är avgörande för att kunna lösa kundernas behov optimalt, men även för att ditt team ska kunna arbeta utifrån korrekt information. Du är med fördel envis och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål, i kombination med att du har ett starkt affärssinne. Du trivs med att arbeta självständigt då du ansvarar för att driva dina egna processer framåt, vilket kräver kontinuerlig uppföljning med kunder. Vidare är du affärsorienterad och ser alltid till att lyssna först samt ställa rätt frågor för att förstå var och när en eventuell affär kan genomföras. Dessutom värderar vi din sociala förmåga som bidrar till att du har enkelt för att skapa och bibehålla relationer med kunder.

Övrig information
 • START: Omgående, enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid
 • ARBETSTIDER: Kontorstider
 • PLACERING: Göteborg, fem till tio resdagar per månad till huvudkontor i Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork