Rekryteringskonsult/sourcer till spännande bolag!

Rekryteringskonsult/sourcer till spännande bolag!

Nu har du chansen att söka en tjänst till ett välkänt bolag inom IT-konsultbranschen. Om du har med dig tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller sourcing, är expert på att hitta rätt kandidater och är ute efter ett uppdrag som sträcker sig fram till och med juni, då kan detta vara uppdraget för dig! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Vi letar nu å kunds vägnar efter en rekryteringskonsult för ett tidsbegränsat uppdrag. Tjänsten är start omgående och sträcker sig till 31 juni. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller sourcing sedan tidigare, gärna inom IT/Tech.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav search efter kandidater i olika kanaler samt att vara behjälplig i rekryteringsprocesser.

Vi söker dig som
  • Har relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, eller liknande
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog på båda språken
  • Har minst ett års erfarenhet av rekryteringsarbete
Det är meriterande om
  • Du har erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
  • Du tidigare har sourcat eller rekryterat kandidater inom affärsområdet IT/Tech
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid till och med 2021-06-31
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se