Redovisningsekonom till marknadsledande KeyCode

Redovisningsekonom till marknadsledande KeyCode

Har du tidigare erfarenhet som redovisningsekonom och trivs som bäst i ett familjärt bolag? Då är detta tjänsten för dig! Vår kund är marknadsledande inom säkerhetstjänster och söker nu en redovisningsekonom till sin verksamhet. Ansök redan idag - urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund arbetar med säkerhetstjänster, bland annat med företagsbevakning, kortskydd, nyckelsäkerhet samt jobbar både nationellt och internationellt. Du kommer därför ha kunder både inom och utanför Sverige på en arbetsplats med stor mångfald och en härlig känsla internt. Din roll kommer vara placerad på det hemtrevliga kontoret i Hisings Backa - där arbetar du i en livfull miljö med 25 anställda som redovisningsekonom, med din närmsta chef på plats.

Du erbjuds
 • Ett familjeägt bolag i entreprenöriell anda och en kultur som välkomnar nya idéer och initiativ
 • Kontorstimmar med flexibilitet
 • En närvarande chef med stöttande ledarskap anpassat efter dig
Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader för att täcka en föräldraledighet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos vår kund KeyCode kommer du främst arbeta med den dagliga transaktionsredovisningen med både inhemska och utländska transaktioner. Vidare kommer ditt fokus vara på fastighetsredovisning och de löpande uppgifterna som tillkommer så som upprättande av månadsbokslut med avstämningar och rapporter samt redovisning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har arbetslivserfarenhet som antingen redovisningsekonom eller revisor med liknande arbetsuppgifter
 • Är obehindrad i både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att jobba i Hogia
 • Är familjär med fastighetsredovisning
Övrig information:
 • Start: Mars 2023
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hisings Backa
 • Lön: Timbaserad månadslön
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se