Redovisningsekonom till internationellt företag i centrala Göteborg!

Redovisningsekonom till internationellt företag i centrala Göteborg!

Vill du arbeta i en dynamisk arbetsroll med möjlighet att själv kunna vara med och påverka? Har du minst två års erfarenhet av redovisning och känner du dig trygg inom redovisningens hantverk samt kan arbeta självständigt inom området? Tycker du om att ta ett stort ansvar i din arbetsroll och vara drivande i dina arbetsuppgifter? Floatel International erbjuder dig en långsiktigt och spännande roll, där du kommer ha möjlighet att vara med och utveckla dina arbetsuppgifter. Ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till Floatel International. Företaget ser gärna en start så snart som möjligt men prioriterar att hitta rätt person för tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Floatel International. Uppdraget kommer att vara på heltid och är ett långsiktigt behov. Företagets ambition är att på sikt kunna erbjuda en anställning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig och arbeta med redovisningen för ett flertal bolag. Företaget har verksamhet i bl.a Norge, UK och Australien. Du kommer arbeta brett i din roll och ta ett stort ansvar, vilket bland annat inkluderar månads-, kvartals- och årsbokslut.

Du kommer arbeta på Floatel Internationals kontor som ligger i centrala Göteborg. På kontoret arbetar idag 65 medarbetare och du kommer ingå i finansavdelning som en av ca 15 personer. Du kommer rapportera till redovisningschefen som i sin tur rapporterar till CFO.

Arbetsuppgifter som ingår är bl.a:
 • Månads- kvartals och årsbokslut
 • Löpande redovisning och fakturering
 • Ta fram underlag till moms- och skatteredovisning i respektive land
 • Kontakt med lokala revisorer i respektive land
 • Delaktig i utveckling av processer och rutiner
Tjänsten passar dig som tycker om och motiveras av nya utmaningar. Du vill arbeta i en internationell miljö och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare vill du arbeta på ett trevligt kontor där du värderar att ha roligt tillsammans med dina kollegor. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill jobba i en bred ekonomiroll med möjligheter till att ta stort eget ansvar i arbetet.

Vi söker dig som
 • Är en kompetent och strukturerad redovisningsekonom
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har minst två års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete
 • Har erfarenhet från ett internationellt företag eller större svenskt bolag
 • Grundläggande kunskaper i Excel
 • Obehindrad i tal och skrift i svenska och engelska då du dagligen kommunicerar på dessa språk
Det är meriterande om du har erfarenhet av IFS.

Som person är du utåtriktad och engagerad, du trivs i kontakten med externa aktörer och har lätt för att skapa goda relationer i såväl din arbetsgrupp som på bolaget i stort. Du har en ambition om att vilja utvecklas och är inte rädd för att ta för dig för att kunna forma och påverka din arbetsroll.

Övrig information
 • Start: Omgående, men prioriterar att hitta rätt person för tjänsten
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Floatel Internationals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork