Redovisningsekonom till WEG i Mölnlycke

Redovisningsekonom till WEG i Mölnlycke

Detta är rollen för dig som tidigare arbetat med redovisning, leverantörsreskontra och månadsbokslut och söker nya utmaningar! Vi söker dig som har ett starkt engagemang och en can-do-mentalitet. I denna roll kommer du bli del av ett familjärt team hos WEG. Rollen är bred och gemenskapen högprioriterad. Verkar detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

WEG är ett teknikbolag som specialiserat sig inom elmotorer med fokus på en mer hållbar framtid. Academic Work söker en redovisningsekonom till intressanta WEG. Du kommer bli en del av ett trevligt och gemytligt team som arbetar tätt tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WEG. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under initialt under ett års tid där det finns möjligheter till förlängning efter behov förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du bred roll inom ekonomi där du och en till kollega utgör finansavdelningen. Du ansvarar huvudsakligen för redovisningen där du bokför, utför månadsbokslut samt hanteringar in- och utbetalningar inom kund- och leverantörsreskontra. Dessutom arbetar du med momsdeklaration, samt sammanställning av resultat- och balansrapporter. Vidare agerar du stöd vid uppkomna frågor från verksamhetens olika avdelningar och sammanställer rapporter med hjälp av Excel. Som redovisningsekonom hos WEG hanterar du även övriga administrativa uppgifter som inköp av kontorsmaterial och förbereda inför kundbesök. Du arbetar i tätt samarbete med VD:n på plats samt med ekonomifunktionen på huvudkontoret i Brasilien. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få förståelse för arbetsuppgifterna och företaget.

Vi söker dig som
  • Arbetat inom redovisning, leverantörsreskontra och månadsbokslut
  • Har goda kunskaper inom officeprogrammen, framförallt Excel
  • Har goda kunskaper inom det svenska och engelska språker i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har en eftergymnasial examen inom ekonomi

Som person trivs du i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du är strukturerad och trivs både med att arbeta självständigt och i team. Du är en person med driv och kan ta di an arbetsuppgifter som du löser på ett självgående sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, Mölnlycke
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WEGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid.
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om WEG som företag