Redovisningsekonom med intresse för infrastruktur till Züblin Scandinavia!

Redovisningsekonom med intresse för infrastruktur till Züblin Scandinavia!

Züblin Scandinavia är i en spännande fas där de för tillfället driver projektet Marieholmstunneln. De söker nu en medarbetare till deras ekonomiavdelning där du kommer få arbeta i en bred och varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter. Här blir du en del av en internationell miljö med kollegor från hela världen. Detta kan vara det perfekta jobbet antingen för dig som är nyexad eller som har några års arbetslivserfarenhet med dig, de kommer att anpassa rollen efter dina kunskaper. Är detta något för dig? Då ser vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till till Züblin Scandinavia. Züblin arbetar med infrastrukturs- och grundläggningsprojekt och har ca 16 000 medarbetare globalt och 130 anställda i Sverige. Du kommer att arbeta i projektet Marieholmstunneln, ett stort och omfattande projekt, med 40 anställda tjänstemän och ca 130 yrkesarbetare. Du kommer arbeta i en bred roll med goda möjligheter att växa och utvecklas i dina arbetsuppgifter.

På denna arbetsplats är det en internationell miljö och du kommer ha kollegor från hela världen. Arbetsklimatet visar på högt i tak, att de arbetar mycket tillsammans och hjälps åt. Du kommer få en gedigen introduktion och arbeta tätt tillsammans med två andra kollegor på ekonomi. Du kommer att bli upplärd i deras ekonomisystem och tjänsten kommer att anpassas utifrån dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Züblin. Uppdraget kommer att vara på heltid och till att börja med sträcka sig till 2020 då projektet med Marieholmstunneln skall vara klart, men möjligheterna att bli förlängd där efter är mycket goda.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du arbeta med leverantörsreskontra, kundreskontra, kostnadskontroll och månadsstängningar. På sikt kommer rollen utvecklas mer mot analys och Commercial Management.

Du kommer till exempel att:
 • Kontera inkommande fakturor med hänsyn till kontoplan, momshantering och betalningstillfälle
 • Attestera godkända fakturor
 • Arbeta med påminnelsehantering
 • Utföra månatliga faktureringar, interna faktureringar, avstämningar och betalningar
 • Utföra kontroll av inventarier, interna kostnader samt kostnadskontroll i kalkylprogram
 • Lägga till periodiseringar
 • Arbeta med avstämning av förväntat projektresultat
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete och som intresserar dig för samhällsbyggnad och infrastruktur!

Vi söker dig som
 • Har genom arbete eller studier tidigare erfarenhet av redovisning och ekonomiarbete, antingen på heltid eller deltid
 • Behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du:

* Arbetat i byggbranschen tidigare

Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du gillar att arbeta i en mångkulturell miljö och är duktig på att prata engelska. Du är kvalitetsmedveten och förtroendeingivande med skinn på näsan!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid minst till och med 2020
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg, i Gamlestan
 • Kontaktuppgifter: Stina Håkansson, Consultant Manager
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zublins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zublin Scandinavia AB arbetar med infrastruktur och djupgrundläggning. De är ett helägt svenskt dotterbolag till tyska Ed. Züblin AG som har över 16 000 medarbetare globalt. I Sverige är de ca 130 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall och Göteborg. Genom deras personliga engagemang och stora lokalkännedom, i kombination med moderbolagets omfattande resurser och långa erfarenhet, kan de erbjuda konkurrenskraftiga och innovativa lösningar inom framför allt infrastrukturprojekt och djupgrundläggning.