Receptionister sökes på deltid till Swedish Match

Receptionister sökes på deltid till Swedish Match

Är du en student som brinner för att ge förstklassig service och trivs i att vara ansiktet utåt?! Har du dessutom en förmåga att vara noggrann i ditt arbete och nu vill arbeta på ett etablerat bolag? Nu söker vi receptionister på deltid till Swedish Match. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag, då vi hanterar ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker receptionister till Swedish Match.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedish Match. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att arbeta med att vara ansiktet utåt i receptionen på Swedish Match i Göteborg och Kungälv. Du kommer att ta emot olika besökare på plats, men också vara i kontakt med besökarna via telefon samt mail.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera växeln via telefon
 • Ta emot besökare på plats
 • Eventuellt hantera viss administration
Tjänsten passar dig som söker ett extraarbete utöver dina studier och trivs i en serviceinriktad roll. Kanske har du tidigare erfarenhet av att sitta i växeln eller kundtjänst och nu vill utvecklas även inom reception?!

Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial utbildning
 • Är obehindrad i svenska samt engelska, i både tal och skrift. Då det dagliga arbetet kräver detta språkkrav
 • Goda erfarenheter inom Officepaketet
Det är meriterande om du
 • Körkort samt tillgång till bil
 • Minst ett års erfarenhet av arbete i växel eller reception.
Vi söker dig som är engagerad och trivs i en serviceorienterad roll. Du är kommunikativ och har en förmåga att få andra att förstå dig. Du är van vid att samtala med olika personer och värdesätter dessutom noggrannhet i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: 2018-03-28
 • Omfattning: ca. 1-2 pass / vecka, främst ojämna onsdagar
 • Arbetstid. 07:30 - 16:00
 • Lunchrast: Kungälv 12:00-12:30 och i Göteborg 12:30-13:00
 • Placering: Kungälv och Göteborg
 • Övrigt: Om du tar bussen från Göteborg centralstation till fabriken i Kungälv är restiden enbart 20 minuter. I Göteborg finns fabriken på Gullbergsstrandgatan.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Match önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork