Receptionist till Göteborgs nya VR-arena!

Receptionist till Göteborgs nya VR-arena!

En perfekt tjänst för dig som vill arbeta nära den spännande VR tekniken! Vi behöver dig som är tekniskt intresserad och serviceminded ut i fingerspetsarna och vill vara ansiktet utåt i Göteborgs nya VR-arena.

Information om uppdraget

Academic Work söker en receptionist på heltid till LBVR Scandinavia.

Såhär beskrivs Göteborgs nya VR-arena!

"Låt dig förflyttas till en annan värld, rör dig fritt på 300 kvadratmeter. Lös uppgifter, hitta ledtrådar och besegra fienden. På den moderna VR-arenan i Sisjön kan upp till 8 spelare röra sig samtidigt i en parallell värld med full body tracking. Avancerade höghastighetskameror känner av minsta rörelse, och kraftfulla datorer och den senaste VR-utrustningen skapar en ny nivå av realism utan något som laggar. So great, its unreal. Welcome to a new dimension in VR-gaming!"

LBVR välkomnar dig till denna topp-moderna VR-arena i Sisjön, som din arbetsplats. I din roll kommer du att vara företagets ansikte utåt och därmed ansvarig för att ge förstklassig service till arenans gäster. Vi söker dig som agerar professionellt och visar stort engagemang för de aktiviteter som erbjuds inför kunderna.

Tjänsten är på heltid med omgående start. Dina arbetstider är onsdag-fredag 13.30-20.30, samt lördag-söndag 11.30-20.30, med reservation för eventuella ändringar över tid.

Du erbjuds
 • En spännande arbetsmiljö
 • En roll med mycket eget ansvar
 • Insikt i ett innovativt start-up bolag med fokus på framtidens teknik
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Välkomna och ta hand om gäster
 • Ta emot och hantera bokningar
 • Vara värd/värdinna för konferenser
 • Bistå med enklare teknisk support
 • Ha ansvar för ex. schemaläggning för dina kollegor som arbetar deltid i receptionen
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av ett servicerelaterat yrke, gärna inom butik eller café/restaurang
 • Är van vid att arbeta självständigt
 • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska, då båda språken kommer att användas i tjänsten
Som person har du ett prestigelöst förhållningssätt och tar dig an högt som lågt i arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
 • Placering: Göteborg, Sisjön
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se