Receptionist för extrajobb i december och februari

Receptionist för extrajobb i december och februari

Vill du arbeta extra i en reception där ingen dag är den andra lik? Har du möjlighet att arbeta i mellandagarna samt två veckor i februari? Har du dessutom ett sinne för service och trivs i en dynamisk miljö så kan denna tjänsten vara något för dig. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för primärt datumen 27-28/12, 11/2-22/2 och är intresserad att arbeta mer vid behov. Inledningsvis får du ta del av en introduktion där du går bredvid ordinarie personal och får alla förutsättningar för att lyckas. Du kommer att vara på plats hos kunden i Kallebäck.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer initialt beröra mellandagarna samt två veckor i februari. Det finns goda möjligheter att bli inringd för flera pass, då deras behov växlar.

Arbetsuppgifter

Som receptionist ansvarar du för att leverera förstklassig service till både externa besökare och intern personal. Det innebär bland annat att möta besökare i person, över telefon och utföra en del administrativa arbetsuppgifter. Vidare kommer du ansvara för bokningar åt intern personal och finnas behjälplig i andra frågor som kan dyka upp. Du ansvarar för att hålla rent, snyggt och att upprätthålla en hög standard. Tjänsten kan även innebära uppgifter som att paketera varor och ta emot leveranser. Det är därför viktigt att du inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som
  • Kan arbeta de efterfrågade datumen, 27-28/12 och 11-22/2.
  • Kan uppvisa på annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis att du är studerande.
  • Har minst 1 års erfarenhet av service och kundrelaterat arbete.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Det är meriterande om du tidigare jobbat i reception.

Som person är du social och utåtriktad. Du brinner för att leverera god service och har förmåga att ge det lilla extra i varje möte. Vidare har du förmåga att lyfta blicken för att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. Du är även ansvarstagande då du arbetar ensam i receptionen och det är viktigt att du känner dig bekväm med det.

Övrig information
  • Start: December
  • Omfattning: 27-28/12, 11-22/2 och extra vid behov
  • Placering: Kallebäck
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork