Rådgivare sökes till If-koncernens nattverksamhet

Rådgivare sökes till If-koncernens nattverksamhet

Är du en nattuggla som ser fördelar i att kunna arbeta periodvis mer intensivt för att sedan ha en längre ledighet? Brinner du även för service och kundorienterad problemlösning? Då är detta tjänsten för dig! Du erbjuds här en möjlighet att tillsammans med härliga kollegor arbeta som rådgivare för Ifs kunder utanför kontorstid.

Information om uppdraget

If söker nu en skaderådgivare till sin 24/7 verksamhet till sitt kontor i Mölndal. Du kommer tillhöra ett härligt team med kollegor som har nära till skratt och som gärna umgås även utanför arbetet. På avdelningen arbetar idag flera team som besvarar samtal från Ifs kunder i Sverige och Norge.

Du erbjuds en organisation som aktivt arbetar med att utveckla sin verksamhet med syfte att ha en så effektiv och kundorienterad process som möjligt. Du kommer därför ha verktyg att som rådgivare ge dina kunder bästa möjliga kundupplevelse genom hela sin kundresa.

Du kommer på en period om fyra veckor att arbeta fem nätter och tre kvällar. Schemat är förlagt på så vis att du under varje schemarotation har en längre ledighet. Under nattpassen är ni alltid två stycken som arbetar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt av Nordic Assistance AB, en del av If-koncernen

Arbetsuppgifter

I din roll som rådgivare kommer du ta hand om telefonsamtal från kunder som till exempel behöver anmäla skada eller behöver hjälp med ett pågående skadeärende. Du kommer besvara samtal från Sverige och Norge. Det kommer även finnas möjlighet för rätt personer att utveckla specialistområden. Hur din roll blir beror på din bakgrund, kompetens och utvecklingsförmåga.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med människor, såsom inom ett vårdyrke eller serviceyrke
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har god datorvana
Det är meriterande om du...
 • Har telefonvana från ett kundcenter eller larmcentral
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta under natten och trivs med det
Vi söker dig som vill överträffa kundens förväntningar oavsett behov och trivs med varierande uppgifter. Många av de människor du kommer i kontakt med är bekymrade eftersom deras liv har förändrats eller de upplevt något dramatiskt. Därför är det viktigt att du är bra på att lyssna samt förmedla känsla av trygghet, och att du kan behålla lugnet även i pressade situationer. Du brinner för förstklassig service och vill arbeta med kundorienterad problemlösning. Vidare ser vi även att du är självgående och har ett flexibelt förhållningssätt för att axla rollen på bästa sätt.

Övrig information
 • Start: April eller enligt ök.
 • Omfattning: Deltid 55 %, tillsvidare med provanställning
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder och omkring 6 800 anställda. If har omkring anställda 6 700 i Norden, varav 2 200 i Sverige. Bolaget If, som vi känner det idag, bildades 1999 genom ett samgående av svenska Skandias och norska Storebrands skadeförsäkringsverksamheter. Syftet var att etablera det ledande skadeförsäkringsbolaget i Norden.

Rätt och hög kompetens är en framgångsfaktor i den mycket kunskapsintensiva försäkringsbranschen. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant och ha de bästa möjligheterna till kompetensutveckling. På så sätt kan var och en av våra medarbetare nå bästa möjliga personliga prestation.