Qt/QML- utvecklare till Auto-Maskin

Qt/QML- utvecklare till Auto-Maskin

Söker du efter en flexibel organisation där du ingår i ett mjukvaruteam som jobbar tätt ihop med produktledning, kundansvariga och hårdvaruteam? Intresseras du av produktutvecklingens samtliga moment från projektplanering, design och mjukvaruutveckling?

Information om uppdraget

Auto-Maskin är specialiserade på kontroll- och övervakningslösningar till marina och industriella marknader och dominerar marina världsmarknaden med ett flertal av de största motortillverkarna som kunder. Huvudkontoret är beläget strax utanför Oslo där också merparten av Auto-Maskins totalt ca 60 personer är placerade. Produktledningen och produktutvecklingen är lokaliserat i Göteborg. Kontor finns även i England och USA.

Önskar du varierande arbetsuppgifter och delaktighet i flera moment, är detta tjänsten för dig. Vi söker dig som dig som har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling, arbetar bra i team och som uppskattar möjlighet att påverka produkternas utformning.

Du erbjuds arbeta med hela utvecklingsprocessen från specificering till färdig produkt av både nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter. För att få en bättre bild av Auto-Maskins produkter, klicka här! Du kommer att ingå i ett team bestående av mjukvaruutvecklare som alla kännetecknas av hög kunskap och professionalism. Du kommer till en tvärfunktionell arbetsmiljö där ditt bidrag blir direkt avgörande för företagets resa framåt. Mjukvaruutvecklingen sker främst i C/C++ i en hårdvarunära miljö.

Arbetsuppgifter
  • Programmering i C/C++ och Qt/QML.
  • Utveckling av nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter.
Vi söker dig som
  • Har stort intresse för programmering
  • Har goda kunskaper inom C/C++, Qt/QML
  • Har god erfarenhet av att arbeta i Linuxmiljö
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
  • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av konfiguration av Linux, OpenEmbedded och Yocto

Som person är du självgående, duktig på att planera ditt arbete och organisera dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Gårda, Göteborg
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Auto-Maskin är en verksamhet med huvudsäte i Lilleström utanför Oslo. Företaget specialiserar sig sedan 1960-talet på utveckling och produktion av kontroll- och övervakningslösningar kopplat till framdrift och elkraftförsörjning inom den marina marknaden. Auto-Maskin har även kontor i Göteborg, England och USA. Idag har företaget 60 anställda varav åtta personer arbetar på utvecklingskontoret i Göteborg.