Projektledare till Ki-Panel

Projektledare till Ki-Panel

Som Projektledare på Ki-Panel får du möjligheten att vara med och påverka din vardag, axla ansvar under frihet, forma bolagets struktur och processer samt finna nya affärsmöjligheter.

Information om uppdraget

Ki-Panel är ett företag som lever efter värdeorden Trygghet, Kunskap och Erfarenhet. De hjälper sina kunder med ett brett sortiment, allt ifrån sandwichpaneler, modulrum, frysrumsdörrar, larm samt kyl- och fryscontainers. Ki-Panel har länge varit en huvudleverantör till framförallt kyl- och byggbranschen men även till slutanvändare som lab- och klimatrum. Förutom kontoret i Göteborg har de sitt huvudkontor i Uppsala, ett regionkontor i Helsingborg samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Med en ny regionchef på plats får du som Projektledare möjlighet att vara högst delaktig i uppbyggnadsfasen av Ki-Panels nylansering i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kopplas du på när projektet har accepterats av kund. Initialt förankrar du en tidsplan tillsammans med kund, skapar ritningar, involverar berörda parter i projektets genomförande, ser över materialbeställning, tillgänglighet av montörer, underleverantörer och i vilka faser de ska in i projektet samt ansvar för uppföljning. Således erbjuds du en varierad arbetsmiljö, allt ifrån arbete på kontoret i Hisings Backa med vacker utsikt över Göta Älv till arbete ute på fält.
 • Upprätta tidsplaner
 • Sköta beställningar av material
 • Skapa och granska ritningsunderlag
 • Skapa och hantera offerter och kalkyler
 • Kommunicera med involverade parter i projektet
 • Följa upp på genomförda projekt
Vi söker dig som
 • En avklarad Högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning inom bygg
 • Minst två års arbetslivserfarenhet inom ditt utbildningsområde
 • Kunskap av AutoCAD
 • Ha möjlighet att kunna resa 1 - 2 gånger i månaden, oftast sker dagsresor
Som person är du:

Du drivs av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens resultat. Du arbetar bra med andra människor samt agerar utåtriktat och bekvämt i sociala sammanhang samt utvecklar relationer som är viktiga för att uppnå resultat. Vidare tar du dig an nya okända uppgifter arbetsuppgifter eller går utanför din komfortzon trots begränsad kunskap och erfarenhet. Slutligen kan du planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt samt bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Backa Strandgata 15
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ki-Panels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se