Projektkoordinator till RaySafe!

Projektkoordinator till RaySafe!

Är du problemlösande och drivs av att arbeta i projekt? Har du ett stort teknisk intresse och trivs i ett arbete med många kontaktytor? Nu söker vi en projektkoordinator till vår kund i samband med deras implementering av nya miljödirektiv! Sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RaySafes räkning en Projektkoordinator inom kemi för en projektanställning till vår kund Raysafes huvudkontor i Billdal. Raysafe verkar inom Medtech-branschen och i rollen kommer du att vara en viktig spelare för deras miljöarbete och i implementation och införande av RoHS -och REACH-direktiven för både leverantörer- och kunder. Vi söker därför dig som trivs i en koordinerande roll och drivs av att arbeta i en relationsskapande miljö.

Uppdraget är med start omgående och omfattar minst 3 månaders heltidsarbete.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos RaySafe

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator inom kemi kommer du att ansvara för processer och implementationen för införandet av RoHS -och REACH-direktiven för Raysafes kund- och leverantörssegment. Du kommer att arbeta tillsammans med ansvarig Projektledare där ni tillsammans driver projektet framåt.

I tjänsten förväntas du dels arbeta med att utarbeta en strategi och process kring det nya arbetet samt att följa upp så att direktiv följs. Projektet förväntas pågå till årsskiftet.

Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat;
 • Ansvarar och driver processen för implementering, uppföljning och processer kring nytt arbetssätt enligt satta direktiv.
 • Håller kontakt och informerar både kunder och leverantörer gällande direktiv så att processer efterföljs.
 • Har kontakt med underleverantörer för att ta reda på vilka kemikalier deras produkter innehåller
 • Ansvarar kring rapportering och analys av projektrapporter.
Uppgifterna innebär mycket kundkontakt i en internationell miljö och därför ser vi att du som söker trivs i en relationsskapande roll. Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där det finns chans att påverka och utvecklas. Mottot på företaget är frihet under ansvar där du själv driver din egen utveckling. I gengäld finns möjligheter till att utvecklas både i tjänsten men också i företaget.

Vi söker dig som
 • Har minst en avslutad gymnasieutbildning inom kemi, miljö eller el
 • Tekniskt intresse och erfarenhet av att driva projekt
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Då du kommer att ha flera olika kontaktytor ser vi att du som söker talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du även ytterligare språkkunskaper ser vi detta som en fördel.
Meriterande för tjänsten är kunskaper inom ROHS-direktivet.

Som person har du ett stort driv och en känsla för de tekniska detaljerna. I arbetet så behöver du arbeta självgående och ta tag i problemen som kommer in. Du bör vara lösningsorienterad och hanterar effektivt flera parallella uppgifter och har god analytisk förmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, fram till årsskiftet med chans till förlängning
 • Placering: Billdal, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Raysafe hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar, där de utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument för mätning av strålning. Applikationer innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal. Företaget är ett snabbväxande internationellt företaget och ser en fortsatt tillväxt för framtiden.