Projektkoordinator sökes för uppdrag inom samhälsbyggnad

Projektkoordinator sökes för uppdrag inom samhälsbyggnad

Är du en strukturerad och initiativtagande person med erfarenhet av att samordna projekt? Är du en van användare av SharePoint? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Ansök redan idag, rollen kan vara din imorgon!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Iterios räkning en Projektkoordinator till ett projekt med central placering hos en kund i Göteborg. Uppdraget är initialt på 6 månader men med god chans till förlängning, för rätt person finns möjlighet att utvecklas hos Iterio.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iterio. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator arbetar du med att skapa och anpassa projektplatser i SharePoint. Projektet koordineras genom att du skapar bibliotek och webbplatser, administrerar samt hanterar och uppdaterar dokument i systemet.

I rollen ingår också att löpande rapportera, skriva manualer, kommunicera och informera om de verktyg som används. Som projektkoordinator får du en central roll med mycket god insikt i hur anläggningsprojekt är uppbyggda och styrs. Du erbjuds dessutom en positiv arbetsmiljö som präglas av frihet under ansvar.

Du kommer till exempel att:
 • Anpassa projektplatser i SharePoint
 • Förvalta och utveckla dokumentation och information under projektets gång
 • Fungera som användarstöd av systemet
Vi söker dig som
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet av att arbeta med samordning och dokumenthantering.
 • Goda användarkunskaper i SharePoint
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal samt skrift
 • Har en god teknisk förståelse och intresse för anläggningsbranschen
Det är meriterande om du har erfarenhet från anläggningsbranschen och väg/järnvägssidan, alternativt en utbildning på området.

Som person är du självgående och trivs i en roll där du får ta egna initiativ och identifiera vad som behöver göras i stunden. Vidare är du organiserande och trivs med att rådda och styra i projekt. För att på sikt trivas i gänget på Iterio är du en social person med en positiv inställning som ser möjligheter före hinder!

Övrig information
 • Start: Maj, 2018
 • Omfattning: Heltid 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Imran Waheed, imran.waheed@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iterio är ett konsultföretag inom samhällsbyggnad. Tack vare lång erfarenhet och unika kunskaper kan vi hjälpa dig med allt från projektledning, projekteringsledning, projektsamordning och datasamordning till IT-administration och ritnings- eller dokumenthantering. Och när det gäller specialiserad teknikkompetens har vi några av landets främsta experter inom bland annat trafik, geoteknik och miljö.