Projektkoordinator med kundfokus till Visutech!

Projektkoordinator med kundfokus till Visutech!

Är du serviceminded och anser att problem är till för att lösas? Vi söker dig med skinn på näsan som vill ta nästa steg i karriären och ha ett administrativt jobb med mycket kundkontakt inom den grafiska branschen. Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Visutechs räkning en projektkoordinator som agerar spindeln i nätet. Du kommer arbetat tätt ihop med remotecentrat och sköta dels beställningar, men också kontakten med både leverantörer och kunder. På Visutech kommer du tillhöra en grupp med bra sammanhållning som gärna hjälper varandra om det skulle behövas.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visutech. Uppdraget är på heltid och är långsiktigt. Visutechs intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visutechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator har du en administrativ roll med fokus på att dels uppdatera listor utefter beställningar och leveranser men också ansvara för att följa upp hur kunderna upplever servicen. Telefonen och datorn kommer således vara dina främsta arbetsverktyg. Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Uppdatera och underhålla informationen i SLA (Service Level Agreements) och även i mailbox.
 • Ansvara för kundernas serviceavtal och hålla sig uppdaterad kring priser.
 • Uppdatera Excellistor och hantera ordermottagning.
 • Utföra beställningar i form av maskininstallationer och truckar.
 • Ansvara för stora maskininstallationsprojekt
På sikt kan arbetet utvecklas till en mer projektledande roll, där du får följa leveransprocessen samt kontinuerligt följa upp ärenden och på så sätt bygga etablerade kundrelationer. Samtidigt arbetar du förebyggande med kvalitetsförbättringar, marknadsaktiviteter och merförsäljning. Vid problem rapporteras detta till närmaste chef.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial administrativ utbildning eller annan relevant erfarenhet inom adminstration/ service.
 • Har minst 1 års erfarenhet av service/administration.
 • Behärskar svenska samt engelska språket väl i tal och skrift.
 • Har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.
Det är meriterande om du
 • Behärskar danska och/eller finska i tal och skrift.
 • Tidigare arbetat med grafik.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper för den här tjänsten. Du är en person som vänder problem till tillgång och ser möjligheten att göra kunden på bästa möjliga humör i din kundkontakt. Tjänsten passar dig som har pondus, är positiv och strukturerad. Du kan prioritera rätt och har lätt för att hantera samt förstå olika personer och brinner alltid för att ge bra service. Vidare är du ansvarstagande och kan ta ditt eget arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Sisjön
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visutechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visutech är med sitt nära samarbete med HP en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.