Projektingenjör som vill utveckla framtidens transportsystem

Projektingenjör som vill utveckla framtidens transportsystem

Söker du dig vidare i karriären och är redo för nästa steg som projektingenjör med inriktning inom antingen mark eller betong? Vill du arbeta med ett spännande projekt där du får vara en del av utvecklingen av Marieholmstunneln och framtidens transportsystem? Trivs du i en stöttande roll samtidigt som du får chans att arbeta med många kontaktytor? Nu söker Züblin Scandinavia två stycken projektingenjörer med inriktning mot antingen mark eller betong. Låter det som något för dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två projektingenjörer med inriktning mot antingen mark eller betong till Züblin Scandinavia med start omgående. Züblin Scandinavia är ett helägt svenskt dotterbolag till tyska Ed. Züblin AG som har över 16 000 medarbetare globalt. Nationellt i Sverige arbetar ungefär 130 person placerade i Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Züblin Scandinavia arbetar med infrastruktur och djupgrundläggning där de erbjuder innovativa och konkurrenskraftiga lösningar. Tack vare deras personliga engagemang, långa erfarenhet samt lokala kännedom skapar de mervärde hos sina kunder och är på väg att bli Europas ledande leverantör av byggnadstjänster.

Som projektingenjör med inriktning mot antingen mark eller betong så kommer du vara en del av projektet Marieholmstunneln som är den nya förbindelsen under Göta älv som ska underlätta för den kapacitet som idag finns i Tingstadstunneln. Den 500 meter långa tunneln utgörs av delvis en sänktunnel samt cut-and-cover-tunnlar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Züblin Scandinavia AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad av Züblin förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör mot mark eller betong så kommer du arbeta med specifikt Marieholmstunneln där din huvudsakliga uppgift är att stötta platschef genom att bland annat upprätta arbetsberedningar, tidsplaner och ekonomiavstämningar. Du kommer att agera controller för mark- eller betongblocket utifrån dina fastlagda ramar samt genomföra avrop enligt projektets plan, detta i samråd med din platschef.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram underlag för ekonomiska avstämningar, prognoser och månadsavstämningar
 • Reglera utförda mängder och avvikelser samt bidrar med förslag på åtgärder
 • Vid behov medverka på upphandlingar samt ekonomiska avstämningar
 • Utföra kvalitetskontroller och hantering av kvalitetsdokument
Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i din utveckling och arbeta i ett spännande projekt för ett företag som arbetar med nära kontakt till kunden genom att leverera innovativa och konkurrenskraftiga lösningar.

Vi söker dig som

Mot mark:
 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnadsteknik, väg och vatten eller liknande, med kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Har 1-2 års erfarenheter av arbete med mark
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
Mot betong:
 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnadsteknik, väg och vatten eller liknande, med kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Har 1-2 års erfarenheter av arbete av betong och har kunskaper inom gjutning av platsbetong
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
För dig som söker tjänsten mot mark är det meriterande att ha tidigare kunskaper av inköp, kalkylering samt produktionsstyrning. Har du dessutom tidigare arbetat med KMA så är det ett plus. För dig som söker dig mot betong så är det utöver ovan nämnda meriterande kunskaper dessutom meriterande om har utbildning inom Betong I och Betong II.

Som person trivs du med att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att hela tiden sträva efter att nå de bästa resultaten. Du har en stor förståelse för affärer och arbetar helst utifrån en tydlig målsättning. Du är prestigelös, analytisk och kommunikativ som person. Vidare kommer du arbeta med många kontaktytor vilket gör att det är viktigt att du har god social kompetens och trivs med att bygga relationer.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenkommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Marieholmstunnlarna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Züblin Scandinavias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten som antingen projektingenjör mot mark eller betong genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Züblin Scandinavia AB är ett dotterbolag till Ed. Züblin AG och tillhör STRABAG koncernen. Vår vision är att vi ska vara Sveriges ledande företag inom grundläggnings- och anläggningsbranschen samt upplevas som den bästa arbetsgivaren i branschen av vår personal. Vår affärsidé är att genom vår spetskompetens, lokalkännedom och tillsammans med koncernens övriga resurser, skapa mervärden för våra kunder, våra anställda och våra ägare. Läs mer om Züblin Scandinavia AB på https://zueblin.se/start