Projektingenjör inom elteknik

Projektingenjör inom elteknik

Har du en teknisk utbildning och ett intresse för el- och byggteknik? Vill du utvecklas tillsammans med ett stort teknikföretag? Är du dessutom serviceminded, prestigelös och driven som person? Ta då chansen och sök tjänsten som Projektingenjör! Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Projektingenjör. Vår kund är ett stort installations- och serviceföretag specialicerade inom elteknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör arbetar du tätt tillsammans med Projektledaren och tillsammans säkerställer ni att projektet löper framåt enligt plan på ett effektivt sätt med hög kvalitet och produktivitet. Du kommer att arbeta multifunktionellt inom organisationen och med flera projekt parallellt. Du kommer att ha en central roll med många kontaktytor och agera stöttande mot Projektledaren och bistå denne i det administrativa arbetet. I rollen kommer du att vara delaktig i alla delar av projektcykeln där fokus kommer att ligga på tidsplanering av projekt.

Du kommer till exempel att:
 • Medverka vid projekteringsstadiet bland annat genom granskning av ritningar och delta i utformandet av tekniska lösningar.
 • Ha hand om tidsplaneringen i MS Project, medverka vid upprättande av tidsplaner samt följa upp att tidsplanerna hålls genom att vara på plats ute på bygget.
 • Hantera, följa upp och uppdatera leveransplaner.
 • Samordna och hantera kontakt med leverantörer, beställare, projektör och entreprenör.
 • Ansvara för dokumenthantering.
Tjänsten passar dig som trivs i en stöttande roll där det krävs mycket eget ansvar och egna initiativ. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och tanken är att du på sikt har chans att ta nästa steg som Projektledare.

Vi söker dig som
 • Har kunskap inom elteknik samt teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola, inriktning mot el, bygg eller industriell ekonomi
 • Har goda kunskaper i MS Office
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har körkort B
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av MS Project med fokus på tidsplan eller har arbetat i en liknande roll.

Som person är du ansvarstagande och driver självständigt ditt arbete framåt samtidigt som att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta på ett prestigelöst sätt. För rollen krävs det även att du är lyhörd, kommunikativ och relationsskapande. Då den ena dagen är inte den andra lik ser vi att du är flexibel och att du kan hantera flera uppgifter parallellt samt kunna prioritera mellan dessa. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en tydlig struktur i ditt arbetssätt även under stress.

Övrig information
 • Start: Enl överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 100%
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork