Projektingenjör inom arbetsmiljö till långsiktigt uppdrag på Trafikverket!

Projektingenjör inom arbetsmiljö till långsiktigt uppdrag på Trafikverket!

Lockas du av ett lärorikt arbete där du kommer samordna, administrera och driva frågor som berör arbetsmiljö på fasta drifter? I denna tjänst ges du möjlighet att vara en viktig spelare för Trafikverket, där du kommer arbeta för att driva fram utvecklingen och uppföljningen av arbetsmiljöfrågor. Ett roligt jobb för dig som antingen har erfarenhet av arbetsmiljöfrågor eller bygg- och anläggningsbranschen och vill fortsätta utvecklas och ta ett stort ansvar. Ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör som kommer arbeta med arbetsmiljöfrågor på fasta drifter. Du kommer arbeta på Trafikverkets kontor i Göteborg och det är omgående start (överseende med eventuell uppsägningstid).

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader, som löpande kommer att förlängas om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du ha mycket kontakt med olika aktörer som bedriver verksamhet på fasta drifter, exempelvis Centralstationen i Göteborg. Det kommer vara varierande arbetsuppgifter, där du både kommer arbeta administrativt, proaktivt och vägledande för att säkerhetsställa en god arbetsmiljö för aktörerna. Utöver detta kommer du även driva andra projekt för en säker och god miljö, exempelvis hantering och koordinering av klottersanering. Du kommer regelbundet besöka dessa platser som du är ansvarig för. Du kommer börja din anställning med en introduktion.

Du kommer till exempel att:
 • Kontinuerligt ha kontakt med aktörer för hantering av arbetsmiljö och arbetsmiljörisker.
 • Genomföra skyddsronder för att säkerhetställa en god arbetsmiljö.
 • Implementera och följa upp att beslutande arbetssätt inom arbetsmiljö följs.
 • Bidra till vidareutveckling och ständig förbättring av arbetssätt.
 • Hantera och samordna diverse projekt med entreprenörer, exempelvis klottersanering.
Tjänsten passar dig som vill arbeta nära verksamheten och har viljan att lära dig samt att ständigt utvecklas. Du har förmågan att vara noggrann och att få med samtliga detaljer. Vidare passar tjänsten dig som är kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Detta är en tjänst för dig som brinner för att arbeta med en viktig fråga där du både kommer säkerhetsställa att den följs och utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet.
 • Har arbetat minst 1 år med arbetsmiljö och säkerhet eller i bygg- och anläggningsbranschen.
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då du dagligen kommer kommunicera på detta språk.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en liknande roll.

Som person är du självgående och initiativtagande. Att ta stort ansvar, ständigt driva dina arbetsuppgifter framåt och komma med förbättringsförslag, är naturligt för dig. Du tycker om att samarbeta med andra och står på dig för viktiga frågor, exempelvis ser till att lagar och regler följs utifrån dem riktlinjer som finns. Vidare är du engagerad och ser till företagets bästa.

Övrig information
 • Start: Omgående. Överseende med eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork