ProjektController till expansivt bolag inom hållbarhet!

ProjektController till expansivt bolag inom hållbarhet!

Har du några års erfarenhet inom redovisning och/eller som Controller? Vi erbjuder nu dig att komma in på ett långsiktigt uppdrag som Projekt-Controller hos vår kund. En möjlighet att få vara del i ett marknadsledande företag i framkanten av grön teknik, med stark tillväxt. En öppen och inspirerande miljö där din energi och vilja gör skillnad. Ta chansen! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Projekt-Controller till vår kund. Som Projekt-Controller arbetar du i team med projektledarna. Du ska gilla att hålla dig uppdaterad och se till att alla parametrar i projektet går enligt plan, till exempel kostnader, marginaler etc. Du borde också utföra riskbedömningar i projektet och hjälpa ditt team med avtalsfrågor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

Stötta projektledare i kostnadskontroll och andra ekonomiska aspekter riktat mot projektet

Stötta projektledare i att utveckla och överse projektbudget och prognoser

Samarbeta med Business-Controller

Säkerställa fakturering och betalningar

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av Controlling eller djupare redovisning sedan tidigare och söker ett bolag med gröna värderingar som kan växa med dig.

Vi söker dig som

Har minst 3 års erfarenhet av Redovisning och/eller Controlling.

Studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning

Har god systemvana

Har goda kunskaper i det svenska språket

Har goda kunskaper i affärsengelska

Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du:

Tidigare arbetat 1-2 år i en liknande roll

Studerat på universitet

Har erfarenhet av SAP Business One

Vi söker dig som tycker om att arbeta med siffror, är analytisk och problemlösande. Du är strukturerad och ordningsam och kan självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork