Produktionstekniker med elkunskap till unikt företag!

Produktionstekniker med elkunskap till unikt företag!

Är du trött på tillverkning och produktion som är repetitivt och likt alla andra bolag? Precimeter är en liten aktör bland de stora jättarna globalt, främst på grund av sin nischade teknik och lösningar som sträcker sig över alla världens hörn! Som Produktionstekniker hos Precimeter står du inte med en detalj utan är ansvarig för en helhet som gör arbetet varierat. Du får på sikt även resa till något av länderna där kunderna finns för att utföra installation och reparation. För dig som har elkunskap och trivs i ett litet bolag med spetskompetens finns nu chansen att söka tjänsten!

Information om uppdraget

Precimeter tillverkar, utvecklar och säljer innovativa och automatiserade lösningar till kunder som hanterar smälta metaller som exempelvis mätutrustning till gjuteribranschen. De är representerade i över 50 länder via lokala representanter men har kontor i Sverige, Tyskland, USA och Kina med huvudkontor och produktion på Hönö tillsammans med 12 medarbetare. Med drygt 25 år i ryggen har Precimeter ett brett produktutbud där de är en av få aktörer på den globala marknaden som levererar så pass nischade lösningar vilket bidragit till högt förtroende och exklusivitet hos uppsökande kunder. De söker nu en Produktionstekniker till deras kompetenta team!

Som Produktionstekniker på Precimeter kommer du att arbeta tillsammans med Andreas, Produktionsansvarig, och Patrik, Produktionstekniker. Du kommer till en början få arbeta ute på Hönö där kontoret idag är beläget men flytt till Torslanda är planerat under 2019. Andreas och Patrik kommer under första tiden att både visa dig och kontrollera arbetet du utför för att du sedan arbetar parallellt tillsammans med dem i den lokala produktionen som skickar ut produkter över hela världen. Du arbetar bland annat med häftiga sensorer, kretskort och laserdioder. Läs gärna mer om produkterna här!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Precimeter.

Arbetsuppgifter

Som Produktionstekniker hos Precimeter arbetar du framförallt i produktion med hantering av delar som byggs ihop. Du kommer bland annat att bygga Precimeters sensorer samt ställdon. Arbetet är inte repetitivt då det innefattar många olika arbetsmoment. Du står inte med en detalj utan är ansvarig för en helhet som gör arbetet varierande.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra elektronisk & delvis mekanisk montering så som att kretskort, stegmotorer och laserdioder skall sättas ihop
 • Felsökning, reparation samt installation av utrustning
Inledningsvis kommer du i tjänsten få möjlighet till att resa cirka 3 gånger per år för att utföra servicearbete där första resan är inom Europa. Dessa resor är både för reparation och installation av utrustning som är tillverkade i Göteborg.

Vi söker dig som
 • Har gymnasieutbildning med inriktning mot el samt några års erfarenhet av elektrisk montering/produktion. Vi prioriterar ditt kunnande och din erfarenhet före utbildning då förkunskaper är ett krav.
 • Har god vana vid att arbeta praktiskt och trivs med att installera och montera
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Innehar B-körkort
MERITERANDE
 • Har erfarenhet av svetsning
 • Har förståelse för elektriska kopplingar, kan läsa enklare kopplingsscheman och har pneumatikkunskaper
 • Har kunskaper inom mekanik
Som person är du noggrann och systematisk som gör att du kan utföra monteringsarbete och hantering av produkter på ett effektivt sätt. Du följer de kvalitetsstandards som finns och är uppmärksam på detaljer i arbetet. Du är ansvarstagande som gör att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter förs framåt och genom att du är serviceinriktad agerar du tillmötesgående i ditt bemötande med andra, både kollegor och kunder.

Övrig information
 • START: Omgående alternativt enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Tillsvidare
 • LÖN: Fast lön, enligt överenskommelse
 • PLACERING: Hönö, flytt till nytt kontor i Torslanda under 2019
 • KONTAKT: Rekryteringkonsult Hesam Kangarlou eller rekryteringsteamet, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Precimeters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Precimeter på deras hemsida.