Processingenjör till Granitor Aenigma

Processingenjör till Granitor Aenigma

Är du en fena på att analysera och designa teknikprocesser? Är du kemiingenjör med inriktning inom processteknik? Vill du bidra till utveckling i ett spännande bolag inom olika teknologier inom industriverksamhet ? Då kan rollen som Processingenjör i Steungsund eller Lysekil passa dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Nu söker vi på Academic Work en Processingenjör till vår kund Granitor. På Granitor värdesätts driv och viljan att utvecklas. Idag består koncernern av 4000 industri- och samhällsutvecklare spridda över Granitors olika bolag och branscher. I Granitors breda bolagsportfölj ingår Aenigma som arbetar med att utveckla lösningar för framtidens samhälle och industri, och nu söker de en processingenjör att utöka teamet med. På kontoret i Stenungsund jobbar ett härligt gäng som alla är intresserade av processteknik. Medarbetarna på den familjära arbetsplatsen trivs verkligen med sitt arbete och i tjänsten blir du en specialist inom ditt område. På sikt kommer du att få jobba från det lite större Göteborgskontoret.

I rollen får du en gedigen onboarding där du kommer att gå bredvid en mer erfaren ingenjör för att på sikt kliva in i rollen som Processingenjör. Vidare kommer du bland annat att samarbeta med projektledare i anbudsframtagningar, inköp av utrustning och mekanisk konstruktion.

Beroende på din initiala erfarenhet kan arbetsplatsen anpassas till antingen ett lite mindre team placerat i Lysekil/Stenungsund eller till ett större team i Göteborg.

Du erbjuds
 • En plats i ett härligt, engagerat och prestigelöst team där det finns mycket utvecklingsmöjligheter
 • Tillit från dina erfarna kollegor att arbeta efter dina teknikanalyser
 • Goda förutsättningar till att skapa balans mellan jobb och fritid med flexibla arbetstider
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

För att trivas i rollen som Processingenjör är det av stor vikt att du har en god social förmåga då det förekommer mycket kundkontakt med Granitors kunder. Vi ser gärna att du har ett intresse för kemitekniska anläggningar och vill arbeta för bättre miljö och hälsa.

Som Processingenjör kommer du till exempel att:
 • Specificera vilka resurser och metoder olika projekt behöver
 • Arbeta med processdesign
 • Genomförande av analyser
Vi söker dig som
 • Har högskoleexamen som kemiingenjör med inriktning processteknik
 • Har arbetslivserfarenhet inom industri
 • Har mycket god datorvana
 • Har obehindrade kunskaper inom i svenska och engelska inom både tal och skrift
 • Har B-körkort
Det anses meriterande om du:

* Har erfarenhet av arbete som driftoperatör

Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Relationsskapande
 • Lagspelare
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stenungsund eller Lysekil
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Granitors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se