Problemlösande systemingenjör med sociala färdigheter

Problemlösande systemingenjör med sociala färdigheter

Är du prestigelös och vill arbeta med världsledande produkter inom området flygtrafikledning i högpresterande miljöer? Trivs du i ett sammansvetsat team där det är viktigt att hjälpa och stötta varandra? Vill du dessutom kunna påverka din egen roll och åka på utvecklande resor? Då kan du vara rätt person för vår kund! Läs vidare nedan och sök redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu ytterligare en driven och nyfiken systemingenjör för att förstärka det svenska teamet till vår kund i Göteborg. Kunden har även verksamhet i Växjö, Apeldoorn (Nederländerna) och Syracuse (USA).

Vår kund tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter och idéer är välkomna, vilket är en förutsättning för deras framtida utveckling. Blir du anställd kommer du få möjlighet att påverka din egen karriärmässiga utveckling där dina intresseområden styr riktningen.

Då vår kund levererar system till flygplatser i hela världen får du möjlighet att resa i genomsnitt några dagar per månad för att träffa kunder och slutanvändare.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter till att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Beroende på din tidigare erfarenhet innebär rollen ansvar och ledning av tekniska systemlösningar och designfrågor genom hela projektcykeln, från uppstart till driftsättning. Tillsammans med ditt team säkerställer ni att den övergripande designen uppfyller kundkraven genom bland annat konfigurationsanpassningar. Ni ansvarar även för verifiering och testning av systemet samt framtagande av teknisk dokumentation. Arbetet är varierat och sker i nära samarbete med produktutvecklarare, projektledare och andra interna och externa intressenter.

Tjänsten passar dig som blir sporrad av att agera konstruktivt vid tillfällen som är lite mer utmanade. Vidare så ser vi att du är initiativtagande och besitter en välutvecklad problemlösningsförmåga.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning inom IT
 • Ett stort tekniskt intresse
 • Att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både i tal och i skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:
 • XML
 • Produktutveckling
 • Linux eller Unix Operativsystem
 • Intresse av flygledning
 • Erfarenhet inom projektledning och kundrelationer
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om Academic Work

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart- erbjudande-till-heltidskonsulter)

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork