Polsktalande student till deltidsjobb i Göteborg!

Polsktalande student till deltidsjobb i Göteborg!

Vi söker nu en polsktalande Customer Service Agent till Albert! Vill du bli en del av en Göteborgsbaserad start-up och bidra till demokratiseringen av läxhjälp för hundratusentals barn och unga? Är du student och vill ha ett varierande deltidsjobb där du hjälper polska användare i varierande ärenden? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget

Albert vill att alla ska kunna ha tillgång till sin egen privatlärare i matematik. De är ett härligt gäng som vill bli bäst i världen på att förstå elevens särskilda behov och önskemål med syfte att höja kunskapsnivåerna i skolan. Plugget ska helt enkelt bli roligt, tillgängligt och mer relevant för varje elev!

Albert består av ett ungt, mångsidigt entreprenörsteam med ambitionen att göra Albert till det uppenbara digitala valet för barns lärande. För närvarande har över 150 000 svenska familjer valt Albert som sin digitala matematiklärare, ett antal som ökar varje vecka.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som customer service agent för Alberts polska medlemmar kommer du exempelvis att:
 • Hantera inkommande kundcase, via chatt och mail.
 • Besvara kundrecensioner och kommentarer på våra olika sociala kanaler.
 • Hjälpa marknadsteamet med översättningar till polska.
 • Samla och dela insikter från kundcase internt.
Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast juni 2021.
 • Talar och skriver obehindrat på polska.
 • Kan arbeta 2-3 dagar i veckan, möjlighet till distansarbete i viss mån finns.
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av en liknande roll.

Du kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du vägleder kunderna till en lösning på ett pedagogiskt, proffsigt och engagerat sätt. Du motiveras även av att ta ansvar och är positivt inställd till att söka efter lösningar. Slutligen tror vi att du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet.

Som person är du
 • Serviceinriktad.
 • Noggrann.
 • Initiativtagande.
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan.
 • Placering: Centralt, möjlighet till distansarbete i viss mån finns.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alberts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se