PHP-utvecklare med inriktning mot backend till Kaustik!

PHP-utvecklare med inriktning mot backend till Kaustik!

Vill du arbeta med utvecklingen av ett system som inte bara utmanar dig tekniskt utan även bidrar till en förenklad livssituation för andra människor? Kaustik söker nu ytterligare en engagerad och strukturerad webbutvecklare till sitt team! Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Kaustik är ledande på sin marknad och levererar system som effektiviserar administration för personlig assistans, HVB-hem och LSS-boenden. Företaget står för IT, Kunskap och Engagemang och är en arbetsgivare med attraktiv personalpolitik som bygger på varje medarbetares professionella utveckling och starka samhörighet med företaget!

Nu finns möjligheten för dig att bli en del av Kaustiks engagerade utvecklingsteam som sitter i anrika Lagerhuset vid Järntorget i Göteborg! På kontoret råder en härlig stämning och klimatet uppmanar till kreativitet. Kaustik lägger vikt i att du som medarbetare får utvecklas och därmed läggs 40 timmar per år och medarbetare på kompetensutveckling där du exempelvis kan delta i meet-ups eller läsa en bok inom intressant område.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kaustiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kaustik.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare av webbtjänsterna Aiai och Omsorg24 kommer du förstärka dagens team som idag består av 7 stycken medarbetare. Teamet består, förutom utvecklarna, av en produktägare och en testare. Man arbetar tillsammas i sprintar där en scrummaster ser till att förutsättningarna finns att utföra sitt arbete.

"Det som driver mig som utvecklare är att få utveckla funktionalitet som underlättar vardagen för användare och som skapar en stor samhällsnytta, vilket jag får göra på Kaustik."- Robin, Software Developer

Som utvecklare kommer du att arbeta med varierande projekt där du bidrar med nya funktioner samt uppdatering av befintlig funktionalitet. Dessutom kommer du få vara med och diskutera hur produkterna och arbetsmetoderna ska förbättras.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i PHP och vi ser att du tidigare arbetat med webbutveckling alternativt att du kan påvisa din kompetens genom exempelvis hobbyprojekt.

Vidare söker vi dig som:
  • Du har eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis ifrån högskola/universitet eller YH-utbildning.
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i skrift och tal då detta krävs i kommunikationen internt.
Du har förståelse för och en vilja att skapa kod som fungerar på lång sikt och du har med fördel redan med dig erfarenhet av att arbeta agilt med scrum. Det är meriterande om du har erfarenhet av Symfony, BDD, DDD eller TDD.

Då Kaustik är ett värdedrivet bolag ser vi att du motiveras av att kunna bidra och göra nytta i ditt arbete! Du uppskattar att dela med dig av kunskap och lära dig av andra och bidrar gärna med nya idéer och synsätt. Slutligen söker vi dig med god samarbetsförmåga som agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
  • Lön: Enligt överenskommelse.
  • Placering: Heurlins Plates 1, Göteborg.
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kaustiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kaustik startades 2003 och utvecklar webbtjänsterna Aiai och Omsorg24 som är marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, HVB-hem och LSS-boende. Kaustik erbjuder innovativa och säkra lösningar, genom att utnyttja beprövad teknik och ständigt utvärdera nya tekniker och metoder. Kaustik kännetecknas av god verksamhetskompetens och förmåga att alltid sätta sig in i kundens situation. Vi har egen erfarenhet och djup förståelse för personlig assistans. Vi är värderingsstyrda och engagerade för allas lika rätt i samhället. Vi står upp för det som är viktigt och drivs av att göra vardagen enklare för våra användare.