Ordning- & reda-Ingenjör!

Ordning- & reda-Ingenjör!

Vill du ha en ansvarsfylld och koordinerande tjänst där du kommer få jobba med, ett för företaget, helt nytt projekt i höst? Vår kund söker nu en BoM-Ingenjör som ska definiera materialstrukturer för specifika produkter. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en BoM-Ingenjör till vår kund. Som BoM-Ingenjör (Bill of Material) skapar du materialstrukturer för specifika produkter med förteckningar över de material och komponenter som efterfrågas. Du kommer dels arbeta mot testbilar men också mot ett nytt spännande och utmanande projekt som utvecklas under hösten 2018.

Tjänsten kan beskrivas som att driva små delprojekt där du kommer ha kontakt med kunder/ leverantörer, driva signoffs där alla ansvariga komponentägare får underteckna att de mottagit sin beställning samt koordinering av efterfrågan, utbud och deadlines.

Vår kund är en nyskapande och nytänkande utmanare i fordonsindustrin som i år firar fem år inom branschen. Deras kultur präglas av tre värdeord vilka är: Think Big, Find a Way, Get inspired som är synonymt med kreativitet, initiativtagande och inspiration! Avdelningen som du kommer tillhöra har en väldigt god sammanhållning med högt i tak där skratt och leenden tillhör vardagen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Definiera materialstrukturer för specifika produkter
 • Bli bästa vän med Excel, ansvara för struktur och noggrannhet
 • Kommunicera med kunder och leverantörer
 • Vara delaktig i kontinuerligt förbättrings- och effektiviseringsarbete
Tjänsten som BoM-Ingenjör passar dig som är envis, uthållig och vågar vara kravställande. Detta för att arbetet kräver hög noggrannhet, uppföljning och kontinuitet. Det är viktigt att hålla ordning på flöden, beställningar och att produkterna faktiskt når- och hämtas ut av beställaren internt.

Vi söker dig som
 • Är utbildad Högskoleingenjör inom Maskin eller liknande
 • Har hög grad av personlig mognad, social kompetens och är strukturerad
 • Har viss förståelse och kunskap av en bils uppbyggnad
 • Som trivs i ett högt och föränderligt tempo
Det är meriterande om du
 • Har arbetat koordinerande
 • Haft kundkontakt
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork