Orderplockare på deltid till Link logistics!

Orderplockare på deltid till Link logistics!

Är du student och vill fylla ut studentkassan tillsammans med härliga kollegor? Link logistics söker nu en flexibel student som vill hjälpa till med orderplock på deltid! De som arbetar på Link logistics är eniga om att det är viktigt att ha kul på jobbet och söker därför sig som vill bli en del av deras goa gäng. Välkommen in med din ansökan idag, vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Link logistics är ett globalt företag som verkar som en logistiklänk i transportlösningar världen över. De ser till att deras kunders försändelser snabbt och säkert når sina destinationer i tid. Link logistics växer och kommer succesivt utöka sin personalstyrka inom orderplock. Som orderplockare på Link logistics kommer dina primära arbetsuppgifter vara att plocka orders, packa orders och märka om dem och placera rätt etiketter för rätt produkt.

Du kommer att ingå i en liten studentpool som kommer fokuserat arbeta ut mot Link logistics. Link logistics har ett växlande behov på deras lager och därför förväntas det att du utöver cirka 1-2 dagar i veckan kan vara flexibel vid behov, till exempel runt black friday när arbetsbelastningen är högre, vid sjukdom samt under sommarsemestrar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Academic Work men arbetar ute hos Link logistics.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Plocka och märka orders
  • Packa om lådor
  • Se till så rätt order skickas till rätt kund
Vi söker dig som
  • Har en färdigställd gymnasieutbildning
  • Har pågående studier och förväntas studera minst ett år till
  • Obehindrat kan använda sig av svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
  • Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
I denna rekryteringsprocess lägger vi också stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tror att du som söker drivs och motiveras av ett gott samarbeta med dina kollegor. Du agerar prestigelöst och tar ansvar för att ditt arbeta utförs på ett noggrant sätt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Deltid, vid behov
  • Placering: Mölnlycke
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se