Operativ logistiker till Ericsson Local Services!

Operativ logistiker till Ericsson Local Services!

Har du erfarenhet av logistikbranschen och är på jakt efter en ny utmaning? Trivs du samtidigt i en samverkande roll där fokus ligger på utveckling? Då har vi tjänsten för dig! Som operativ logistiker hos Ericsson Local Services får du arbeta under stort eget ansvar in en miljö med utrymme för kreativitet och initativtagande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en operativ logistiker till Ericsson Local Services för start omgående. Uppdraget sträcker sig initialt på sex månader med goda chanser till förlängning. Arbetet är förlagt mellan 08:00-16:30 i natursköna Jonsered dit du tar dig enkelt med bil, tåg eller buss. Resor till olika anläggningar runt om i landet kan förekomma.

Ericsson Local Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Klicka dig in på Ericsson Local Services officiella Instagram och se/läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ericsson Local Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ericsson Local Services.

Arbetsuppgifter

Som operativ logistiker kommer du ha ett övergripande ansvar för företagets samtliga logistikprocesser. I dagsläget ligger stort fokus på att utveckla nya logistikflöden samt lagerhållningsrutiner i samråd med service- och lagerchefer. Tjänsten innefattar resor runt om i Sverige där du exempelvis besöker olika lager.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla nya rutiner för lagerhållning i samråd med service- och lagerchefer
 • Arbeta operativt med utveckling av logistikflöden till och från projekt i fält
 • Ansvara för kontakt med leverantörer av tjänster och material
Tjänsten passar dig som trivs i en samverkande roll. Du trivs med att ha många olika kontaktytor och är tydlig, korrekt och konstruktiv i ditt sätt att kommunicera. För att trivas i rollen är det även viktigt att du är kreativ och initiativtagande.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning (exempelvis inom ekonomi/logistik)
 • Har minst två års erfarenhet av arbete med logistik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska för att kunna kommunicera med interna och externa parter
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du tidigare arbetat operativt alternativt strategiskt inom logistik, i en samordnande roll, i projektform eller mot tydliga deadlines.

Som person är du strukturerad och planerar, organiserar samt prioriterar effektivt i ditt arbete. Du har en förmåga att på egen hand identifiera vilka resurser som krävs för en uppgift och agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Vidare har du en förmåga att arbeta hårt, lägga ner engagemang och förblir motiverad trots motstånd eller bakslag. Eftersom rollen innehåller mycket samarbete med interna som externa parter är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och är lyhörd samt uppmärksam på synpunkter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ericsson Local Services arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranschen. Bolaget befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänk och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare. Läs mer på Ericsson Local Services hemsida eller klicka dig in på deras officiella Instagram och se hur den dagliga verksamheten kan se ut.