Operativ inköpare till Nordic Water Products!

Operativ inköpare till Nordic Water Products!

Har du några års erfarenhet inom inköp samt ett stort intresse för teknik? Vi erbjuder nu en roll som operativ inköpare på Nordic Waters huvudkontor i Mölndal, en tillsvidareanställning med möjlighet att växa och utvecklas! Detta miljöbolag jobbar med utrustning för vattenrening som distribueras över hela världen, och medarbetarna känner stolthet över sitt arbete och att jobba just här! Vill du bli en del av deras expansiva resa? Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en operativ inköpare till Nordic Water Products. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Mölndal och du kommer att rapportera till närmsta chef som är Operations Manager. Hos detta bolag kommer du få möjlighet att växa, utvecklas och hjälpa till på en arbetsplats med positiv nyanda och förändringsbenägenhet. Teamet kommer bestå av omkring sex inköpare som arbetar antingen strategiskt eller operativt men i nära samarbete med varandra.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordic Water Products.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att arbeta inom projekt med inköp av material och komponenter samt tillverkning och montage av maskiner och tillhörande transport. Större delen av inköpen kommer att göras utifrån ritningsunderlag, en mindre del utgörs av standardkomponenter. Du kommer arbeta mot att nå så bra pris som möjligt, utan att äventyra kvalitet och leveranstid samt ansvara för att undvika felinköp. Utöver detta kommer du även jobba med andra ekonomiska och administrativa sysslor samt hjälpa till med att förbättra inköpsfunktionen.

Du kommer till exempel att:
 • Verkställa anmodade köp genom att allokera dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftlig inköps/tillverkningsorder
 • Säkerställa eller förbättra orders inköpsbudget
 • Kontrollera ordererkännanden och göra riskbedömningar
 • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal för att identifiera prisavvikelser och i samband med detta bevaka företagets intressen
 • Medverka vid att prova och utvärdera nya rutiner, processer och system
Tjänsten passar dig som känner dig bekväm med inköpsprocessen och ser en långsiktig karriär hos Nordic Water Products!

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial examen inom teknik eller inköp
 • Har 2-5 års erfarenhet av inköp från ritningsunderlag, tjänsten kräver att du kan läsa ritningar
 • Har erfarenhet av avtalshantering samt inköp i en teknisk bransch
 • Har goda IT-kunskaper
 • Obehindrat kan tala och skriva svenska samt engelska
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i affärssystemet Pyramid tidigare

Som person har du en god kommunikativ förmåga vilket är viktigt då du kommer vara i kontakt med en stor del av organisationen. Du har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. Då det är ett högt tempo i organisationen är du van vid förändring och är flexibel.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Nordic Water Products, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Waters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kajsa.hedegren@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Water Products har arbetat för effektivare vattenrening sedan 1962. Idag kan de erbjuda ett brett utbud av utrustning och system för stora och små vattenreningsverk, avloppsreningsverk och industrier. De är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar sin bransch och driver en hel industri framåt.