Offshore- och marinindustrin söker erfaren konstruktör!

Offshore- och marinindustrin söker erfaren konstruktör!

Inocean i Göteborg växer och söker nu dig som vill arbeta på ett design- och engineeringbolag med 20 års erfarenhet inom Offshore- och marinindustrin. Du har erfarenhet av design och konstruktion och har med fördel även arbetat inom branschen. På Inocean får du möjlighet att arbeta i spännande och avancerade projekt med kompetenta kollegor som brinner för branschen. Detta är tjänsten för dig som vill arbeta i stora projekt med varierat innehåll i en internationell miljö!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Inoceans räkning en konstruktör. Inocean är ett design- och engineeringbolag inom offshore- och marinindustrin. Hos Inocean får du möjlighet att arbeta i spännande och avancerade projekt där du kommer att vara en del av ett lag och en atmosfär som uppmuntrar till innovation. Det finns ett tydligt mål att aktivt delta i utvecklingen av morgondagens produktion inom offshore och andra marina lösningar.

På kontoret i Göteborg arbetar idag 11 personer med erfarenhet, kunskap och passion för branschen. Du kommer därför att ha kompetenta kollegor att lära av. Vidare präglas organisationen av en ödmjuk och stöttande miljö där man gärna hjälps åt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inoceans önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Inocean. Inoceans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos Inocean kommer du att arbeta med offshorekonstruktioner i projektform. Arbetet har varierande storlek och innehåll, främst beroende på din kompetens och dina erfarenheter. Det kan exempelvis röra sig om mindre projekt såsom att utveckla och konstruera nya eldistribution- eller släcksystem till att vara med och ta fram ett nytt koncept på en offshoreplattform.

Arbetet utförs normalt i projektgrupper om 10-15 ingenjörer från bland annat Sverige, Norge och Tyskland. Då Inocean är ett internationellt företag förekommer det en hel del resor i tjänsten. Dessa resor varierar i längd och utformning och det kan röra sig om allt ifrån kortare resor till veckopendling.

Detta är tjänsten för dig som vill få möjlighet att arbeta i stora projekt med varierat innehåll i en internationell miljö. Då Inocean ser långsiktigt på tjänsten kommer det finnas stora möjligheter att utvecklas och avancera till en mer senior roll inom företaget. Ytterligare information om projekt och arbetsuppgifter ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik, elkraft eller mekatronik. Även du som är sjöingenjör, brandingenjör eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara intressant.
 • Har minst ett års erfarenhet av konstruktion
 • Kompetens inom låg- och högspänning
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i ett CAD verktyg
 • Goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet av offshore och marinindustrin.

Som person är du ambitiös med en stark vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du vågar ta egna initiativ där det behövs och räds inte för att ta tag i saker på egen hand och driva processer framåt. Vi värdesätter din benägenhet att dela med dig av dina kunskaper och idéer, samtidigt som du är öppen för andras erfarenheter och feedback. Eftersom ditt arbete snabbt kommer att appliceras i praktiken är det viktigt att du är noggrann i allt du tar till dig. Vidare har du ett öppet sinne och har förståelse för olika nationaliteter och kulturer.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg, Gårda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inoceans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inocean är teknikbolag som levererar design- och ingenjörstjänster till aktörer inom offshore och marinindustrin. Spetskompetensen finns inom konvertering och nybyggnation av flytande borr- och produktionsenheter. Inocean har en central roll i flera av de största och mest krävande projekten som finns inom området. Huvudkontoret finns på Aker Brygge i Oslo, Norge men är även stationerade i Sverige, Polen och Brasilien. Läs mer om Inocean på deras hemsida.