Nyexaminerad webbutvecklare som vill arbeta med modern frontend-utveckling?

Nyexaminerad webbutvecklare som vill arbeta med modern frontend-utveckling?

Är du i början av din karriär är detta det perfekta jobbet för dig! Vill du tillhöra ett bolag som är under ständig utveckling och har en passion för tekniken med fokus på att leverera hållbara lösningar? Just nu söker JamSprint en kollega till deras utvecklingsteam med fokus på front-end utveckling men att du även har viss erfarenhet inom back-end. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en junior front-end utvecklare till JamSprint. Arbetsplatsen präglas av en agil arbetskultur med ett tydligt kundfokus i allt dem gör.

Teamet består av 7-9 personer där tyngden kommer ligga vid front-end men ser gärna att du även kan bidra i back-end (Java) då du kommer arbeta full-stack på sikt. Du kommer tillhöra ett engagerat och självgående team som brinner för kundvärde och innovativa lösningar. Du kommer i början av anställningen få extra stöd i form av mentor i 6-12 mån som specialanpassas efter dig som person men också i vilket team du tillhör.

Att arbeta på JamSprint karaktäriseras av ett oerhört öppet klimat där det dagligen diskuterar olika lösningsförslag. Gänget lunchar tillsammans och har regelbundna after works. De har dessutom många spännande personalförmåner som du som "JamSprintare" kommer att få ta del av och är måna om din hälsa och har därmed ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till ett Styr&Ställ abonnemang.

JamSprint är ett konsultbolag som jobbar med ett fåtal kunder och verksamhetskritiska uppdrag inom web och applikationsutveckling. Just nu jobbar de med Telia, ett av Sveriges största telekombolag, och utvecklar deras webbportal. Det är ett mindre, stabilt bolag med stark tillväxt som nu söker dig som vill bli en del av deras framgångsresa. De sitter i fräscha lokaler i Gårda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JamSprints önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men att du anställs direkt hos JamSprint.

Arbetsuppgifter

Som front-end utvecklare arbetar du med agila implementationsprojekt från ax till limpa. Teamet ansvarar för olika webbsidor men framför allt sidor där kunden vill komma i kontakt med Telia på något vis, exempelvis: Chat, E-post och intresseanmälan. Du arbetar både med förvaltning av befintlig kod och nyutveckling. Arbetet drivs agilt varav endel av arbetstiden ägnas åt nedbrytning/refinement i teamet för att sedan jobba i sprintar med leveranser i varje sprint.

Teamet arbetar med automatiserade tester för att kunna släppa förbättringar till deras kunder med korta releasecykler och använder sig av statistik för att ser hur deras förbättringar slår samt förbättra JamSprint framåt. Du kommer därmed vara med och utveckla testdrivet (TDD) och omges av seniora och kompetenta kollegor som du kommer att få mycket kunskap och inspiration ifrån, ni kommer tillsammans arbeta för att föra JamSprint framåt. På sikt kommer du tillsammans med JamSprint kunna välja mellan två kompetensutvecklingsspår, antingen det agila spåret och scrum master eller ledarskap och teknik. Kompetensutvecklingen sker mycket via intensivsessioner onsite.

Vi söker dig som
 • Har slutfört en eftergymnasial utbildning inom Data/IT
 • Har goda kunskaper i JavaScript, HTML & CSS
 • Kan uppvisa projekt inom front-end utveckling
 • Erfarenhet att utveckla Testdrivet
 • Har erfarenhet av back-end utveckling
Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, för att kunna följa instruktioner och kommunicera med dina interna kollegor och kunder. Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift , ses också som ett krav.

Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för design och gränssnitt.

Meriterande kompetenser:
 • Kunskaper i Angular JS är meriterande men personliga egenskaper samt viljan att lära väger tyngre än formella kunskaper
 • Grundläggande kunskaper i Java
Som person är du driven, nyfiken och envis. Du är teamplayer som arbetar bra tillsammans med andra i både korta och långa projekt. Då alla hos JamSprint känner ett starkt engagemang för sina kunder behöver du vilja lära dig vad som driver kunders framgång och hur JamSprint bidrar till denna. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller studier
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gårda, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Ebba Klementsson, ebba.klementsson@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg @academicwork.se](mailto: recruitmentgothenburg @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JamSprints vision är att skapa ett uthålligt IT konsultbolag med heltäckande kompetens gällande leverans av webapplikationer. På JamSprint kommer du att få jobba tillsammans med lyhörda utvecklare som har en stor vana att jobba nära kunder i Agila projekt. JamSprints utvecklare behärskar såväl integration som presentation, är detta ett team du vill vara del av? Läs gärna mer om hur JamSprint presenterar sig på deras hemsida och varmt välkommen med din ansökan!